野餐中期檢討

547 回覆
488 Like 2 Dislike
舊彈好熱 用洗手盆方法好啲
要搵人專拆彈
帶住個鐵夾就得
咪係
你幾萬人,點解可以做成咁,某程上同遊行心態一樣,我出咗嚟當支持咗,好心呢個唔係遊行,唔係只係磨嘅game,係你有份付出風險嘅鬥智鬥力game嚟,個個掛機真係你入過前線你都灰到仆街
幾時先明 冇人掉磚 冇人揸住d鐵枝去攻擊警犬
https://lih.kg/1214695

其實尋日好似喲人都無擲過任何磚或者鐵枝, 下次如果見到有人整緊磚既話記得喝停, 再交給喲武器比班警犬, 等佢地無任何藉口開拖

(我係咪天真得濟
唔好用水桶 唔方便行動 連水搬又重
你用濕毛巾cover 再淋水就會熄
要拆彈組 等前線可以放心
冇用,個個人只係諗走,好少人有公德心清煙頭,掛機果班你都唔好期望佢學呢招技
我再睇返警隊fb 根本無任何證據證明有人擲磚, 只係有喲磚整左出黎放埋一二邊, 下次見到有人掘磚唔該即刻喝停, 我地唔係要同黑警死過, 我地只係要保護好自己
唔洗搬架 你條防線做得好 催淚彈無用
d人就唔會散 個水位唔洗走
同埋貴在個箱
發泡膠箱 成本不大 d水又唔洗食水
No la 黑狗識jam你線啦
用旗同吹雞啦
應該要有d裝備夠既人袋一堆濕毛巾全職拆彈
好似有道理
尋日最大既流料係話有架白色旅遊巴車珪建制派入去秘密開會, 但係現場影都無架,更加無人影到有建制派議員係現場

估計係中共玩野, 要班人做場戲
上面講左易比人jam線
眼見解除一粒催淚彈要5-6支水
成本太高
當然 你個毛巾cover都係好有效既對策
加上 可以並行既姐
呢兩個仲要成本低,要加強好易
係!!
前線同拆彈一定要有最好裝備, 其他人都要有基本裝備
可唔可以唔用電呀
舉旗/顏色牌
紅黃綠
緊急,盡快,不需要 - 支援

會唔會簡單方便快捷?
邊有真正既防線 ... 黑狗要趕 你點都要走啦
你估真係軍隊咩家陣
如果落點遠 拎過去嗰陣啲會變火車頭
我覺得都係即時冚住佢好啲?
幫你推!! 真心覺得有用
有用嘅IDEA可以整合再比人揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞