野餐中期檢討

547 回覆
488 Like 2 Dislike
太撚多 物資可以寫字代替
3種色就夠
紅線燈大家最熟
綠 = 安全
黃 = 前方有速龍
紅 = 將會有衝突
紅旗要配合聲響(哨/水樽敲擊)
我想問你地公司個個都返工咁認真
我公司後面我差D喊住求佢地換更企都唔肯,仲要一去更後都冇人理,你叫到人增援咁op
定義可以改,但基本一定係咁
要預大部分人發緊夢不在狀況,亦都唔會聽書
對呢啲人紅黃綠最好,紅=危險/緊急、黃=警告/戒備、綠=冇事喇,
呢啲無夾過既人都大概會咁理解
不過其實要同時用口嗌埋地點
如果唔係淨係話危險冇人知即係要去邊度/避邊度
係 唔可以就咁舉 亦都要好似巴打講咁 要加聲
想知會有幾多依啲站 買幾多同係咪要開始搵人join
你只需要答我,你有冇做過messenger,冇可能做messenger唔知呢D係基本嘢
除非你返果份工只會俾入收購,我跑去同大後排講警方出咗紅旗佢地一個閱字,唔會有反應嫁喎,之後我都唔打算通知成碌木嘅後排前面發生咩事
明嘅
計有機會發生對峙既地方座底10個
預會整爛唔見
20set打底?
不過巴打你有經驗 如果評估完覺得講左先都無問題都可以講
要行多幾間先買得齊
姐係你地公司又係俾人收購果班
我地有D公司一齊合作收購咗天華,當然plan機制要咁雜,好在冇入錯公司
但係如果你一個買哂咪知你係只留一次言絲
其他人都幫手買啦
保護巴絲身份
地方我建議口嗌算,如果係對方攻過黎
隨時未搵到個牌已經到左
我自己都無諗過
會發生對峙既地方即係有需要要求增援既地點呀
唔係一張牌一個地方
我係行過既普通顧客囉,但後面嗌既唔知點解係我攞
側根既其他顧客又9成碌木咁嗌極都唔曉幫
我試下叫啲friend幫手買
其他人見到都幫手買保護絲打
oh sorry
咁其實爭議完 買色卡係for物資定行動
我地要定曬再同大家講? 定點
所以點解戰況用雞,因為大家食過催淚彈都會對聲音比較敏感
所以點解雞只有三個吹法,費事誤報
唔好意思巴打
我無爬到最上

如果訂好旗幟顏色
就要PRINT好成份表格 貼哂係宣傳個位度
等下面既人可以幫手傳播信息
行動穩陣
無人預色會係物資我覺得
同堆物資太複雜了色卡唔夠handle
有時你知一個地方情況嚴峻又會知佢地緊急物資一定會係某一啲
(如見到煙就係要水等等,一定唔會係食物
同埋行動人數一定比較多
顏色搶眼呀
所以我都知點解會咁單純,有用腦玩messenger呢個位冇可能唔知返工果日自己有幾慘
唔係好合理
你有煙基本上無人會唔知
仲要報戰況做咩
顏色係要黎要求增援因為呢種消息流動最影響戰力喎
有錯請屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞