野餐中期檢討

547 回覆
488 Like 2 Dislike
現場係完全收唔到data,
仆街csl
只可以話tg暫時唔好
其他嘅要靠其他巴絲confirm
所以一齊完善下點遠距離通訊!
唔關事
其他台都有signal jam
所以要靠出面想入場嘅人幫手不斷帶資訊入去
岩啊 要諗方法 講緊係各方面都要諗點解決到通訊
好 講住依啲唔怕比人知嘅先 有無其他巴絲有傾緊依方面 我無追其他post
所以依家想舉大色板紙板 上面有圖 有其他色 有巴打話用封箱膠紙包好

用途
for 行動 可以舉顏色 方便所有人睇

for 物資 可以舉黑底有圖 前題要同物資人溝通好/ 同佢講明咩咩咩係咩 要佢地記 我地可以畫啲細嘅比佢地睇左先
大家唔好開心住

1. 建制磨緊我地鬥志,2讀3讀一日就搞掂;唔好中計;要突擊一日就KO你,唔好信咩內鬨

2. 刁大後欄著火,林奠搞掂呢樣野就上神枱;就算輸左對林奠係no harm,佢推哂落垃圾會度就得;跟住再派錢維穩,過2個月又咩事都冇,跟住就選舉

3. 外交部呢幾日對貿易戰口吻異常強硬;有心同美國鬥長命同燒銀紙(人幣可以破7);侵係見錢開眼,唔好認為侵會制裁香港;佢連伊朗都未搞;英國德國對於淋病真係wfc

香港人加油;下半個月有排搞;唔好洩氣
自推 揀咩色好
見到鮮紅鮮綠唔錯咁
黃色都有呀
煩惱緊咩
定係物資用?
淡奶絲打 等咗你好耐
614 油油行動 正式啟動

大家一齊入黎發夢,幫手推同share出去

614 油油行動 正式啟動
https://lih.kg/1217162
鮮色用行動 黑底白公仔用物資 o唔ok
白色會用咩畫?塗改液呀?
同埋好似見到係咪都有一定厚度
會唔會收埋移動有困難?
哈哈我成晚無訓出左公海遊水
ok 物資通訊用既材料可能都要mark 低俾其他人知 可以一批一批送去
抖下啦 唔好浪費體力
有無人熟radio野,可唔可以外圍有類似walkie但遠程?
[突發]各大學hall 有警犬捉人 快d黎hku救人
https://lih.kg/1217309

阻一阻 幫到手嘅幫
塗改液/ 白Marker? 得唔得 用咩畫到我可以試/問老闆
佢大佢厚先舉到 都擺到入紅白藍
我係外國呀所以盡幫
推!!
ummm 但我地依家圍內好似無咩人知 宣揚下先 咁會多啲巴絲一齊改良
紅白藍會唔會比狗搜到,沒收
推啊!! 啲人睇依個標題都好似唔知係最後講緊通訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞