[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
玩到廿幾lv, 隻game 好似單機game 咁

乜唔係預左既咩
你想玩坦補輸出個d?

唔識講,少咗果啲同其他玩家互動既感覺,啲主城又細到唔似主城

咁你應該揀錯game玩

乜唔係預左既咩
你想玩坦補輸出個d?

咁你應該揀錯game玩

其實當單機game 咁玩都唔錯,啲劇情幾好

乜唔係預左既咩
你想玩坦補輸出個d?

咁你應該揀錯game玩

走啦你,刪game 好行唔送啦

乜唔係預左既咩
你想玩坦補輸出個d?

咁你應該揀錯game玩

8月有3.0 一次過多成倍劇情

乜唔係預左既咩
你想玩坦補輸出個d?

咁你應該揀錯game玩

8月有3.0 一次過多成倍劇情

8月幾號
8月4號, 又係時候重返3.0
8月4號, 又係時候重返3.0

好似係5號
仲要等到8月
[POE] The Fall of Oriath 5/8 更新
https://lihkg.com/thread/328838/page/3?ref=ios

原來開左新post 無人post係到既
新手想問下邊度有教學/起手介紹睇下?

睇下itsyoji raizqt mathil

Mathil玩hc係咁死

新手都唔會玩HC架啦
MATHIL多D諗頭得意D嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞