[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
通常巴打們Chromatic Orb 同Fusing 係邊到同人換架? 又係上邊個trade網?

poe.trade
見到mathil 玩雙爪玩到識飛咁又要平,搞到我想跟風玩

但點解佢唔點VP

但點解佢唔點VP

有件衫吸血已經好快

最緊要有粒珠寶混傷吸血
轉番電爪bf 法國冇以前吸血吸得咁勁
都已經成千智 未buff得3000幾dps

D裝冇武器元素傷

D裝冇武器元素傷

成千智一定唔係最高傷既配置
冇人玩滅世弓+烈焰心?
5倍轉傷wo 台服而期開始黎料

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷
件甲1點元傷=0.1-0.2混傷
仲要每次轉換都加落混傷到 大大力
仲有25%受到元傷轉混傷 =免疫
好西勁wo 1日 5c->1ex
冇人玩滅世弓+烈焰心?

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷

物傷元素傷混傷有齊

D裝冇武器元素傷

成千智一定唔係最高傷既配置

冇錢買裝啊屌
冇人玩滅世弓+烈焰心?

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷

物傷元素傷混傷有齊

襯未有STREAMER BUILD 入定先
冇人玩滅世弓+烈焰心?

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷

物傷元素傷混傷有齊

弓手build永遠既弱智
[国际服] [首发][流放之路国际服][2.6.0g]汉化补丁v1.0 [双切繁体]

注意补丁版本与游戏版本保持一致的重要性

请各位新手不要再打过期补丁(包括对应的还原补丁)了,出了各种问题来问我。我也没办法。。。如果要打一定要必须备份GGPK文件!!!

【【【!!!注意!!!】】】

对于打了补丁出现各种问题,请仔细看一下!
1.补丁往往后与游戏更新的,所以你打补丁前,先备份游戏GGPK文件,并确认补丁是否适用于最新游戏版本
2.打过期补丁,这个国际服常有的事,老司机可以尝试,萌新不推荐,打过期补丁会出现各种状况:游戏奔溃、进图掉线、贴图错位、技能物品显示错位等等问题。
3.如果不小心打了过期补丁怎么办?备份了GGPK文件就可以用来恢复,或者等打新的功能补丁或还原补丁。
===================================

百度云:链接:http://pan.baidu.com/s/1eS3Oq1G 密码:b7iu

补丁工具、还原包等其他下载:http://pan.baidu.com/s/1slhg8UD

最新、过期补丁合集下载【于首发后2-3日补上传】:http://pan.baidu.com/s/1slET31j

中文化網站: amsco.ys168.com

neversink filter : https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1246208
冇人玩滅世弓+烈焰心?

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷

物傷元素傷混傷有齊

弓手build永遠既弱智

搵唔到有FORUM討論個BUILD 有冇參考PO睇下點玩

再等多幾日 等mathil出新build先買兩隻頂convert chaos dmg 爪玩 而家好似15-20C一隻
通常巴打們Chromatic Orb 同Fusing 係邊到同人換架? 又係上邊個trade網?

poe.trade

右上角 currency market

再等多幾日 等mathil出新build先買兩隻頂convert chaos dmg 爪玩 而家好似15-20C一隻

咁撚貴買災害仲好啦
其實SSF有冇話加drop rate或者其它好處?
有人 LHC SSF 100lv左

肯定係d日日煲機既死毒撚

vaal fire ball

肥肥

肥肥

岩阿ching,肥肥 ho ball!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞