[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike

3.0將會有10個ACT!!!!!
唔會再分cruel同merciless

新skill gem !!!!!
新Unique !!!!!
新system - Pantheon !!!!!
ES將會NERF !!!!!

FREE TO PLAY
各位巴打準備番黎啦
未玩過既新巴打都快D試下啦

Timeline
February 14: The Fall of Oriath Announcement.
February 16: Legacy League/Content Update 2.6.0 full details.
March 3: Legacy League Starts.
Late April/Early May: The Fall of Oriath Beta begins.
June-July 2017: The Fall of Oriath full release.

國際服官網 : https://www.pathofexile.com/

台服官網 : http://web.poe.garena.tw/

國際服Discord群 https://discord.gg/0tlPedo1cEpympWX

台服RC群 26975567
好難想像poe團隊100人都無
ES收皮!! ES收皮
即係下個league 都要打4x3
ES收皮!! ES收皮

擠牙膏 日日出少少news
支持

下個league咁廢唔撚玩啦

下個league challenge 會送披風

hc分分鐘都好刺激 咩league 都係咁玩

因為都end 唔再game

hc分分鐘都好刺激 咩league 都係咁玩

因為都end 唔game

下個league challenge 會送披風

披肩個物理效果真係有誠意過翼好撚多
LEGACY LEAGUE
屌你唔洗更新我都買到LEGACY ITEM啦
又唔係未NERF之前既LEGACY
同STANDARD一鳩樣

疊埋心水等3.0算

有錢人口氣係唔同d

主要除左item以外都係想俾人感受下某個league係點玩,e.g 我個時玩左warband無玩到tempest ge 未趁今次玩下囉,你可以當flashback咁玩

我自己就想試下breach+beyond+bloodline咁清下圖睇下可以有幾瘋

有錢人口氣係唔同d

主要除左item以外都係想俾人感受下某個league係點玩,e.g 我個時玩左warband無玩到tempest ge 未趁今次玩下囉,你可以當flashback咁玩

我自己就想試下breach+beyond+bloodline咁清下圖睇下可以有幾瘋

巴打部電腦好勁?
咁不如換埋bloodline做perandus
識玩一定係 triple beyond

有錢人口氣係唔同d

咁唔洗等啦
你BREACH LEAGUE是但一張MAP洗BEYOND詞
再開 BLOODLINE就得 3C埋單
識玩一定係 triple beyond

havoc之前試過,唔work

有錢人口氣係唔同d

咁唔洗等啦
你BREACH LEAGUE是但一張MAP洗BEYOND詞
再開 BLOODLINE就得 3C埋單

beyond 同 bloodline 要 double
下個聯盟話就話遺產聯盟
但玩果d同傳奇裝都玩撚過晒
好明顯用來拖3.0

3.0先係有新野玩

2.6 打算hea玩或唔玩就算
Legacy league 應該先正wor
咁多種唔同變化
冇咁悶
我反而幾期待
請問國際服AC去邊度申請? 我撳親入去www.pathofexile.com都係係撚咁送我去台服http://web.poe.garena.tw/, 屌, 國際服個官網點撚樣先入到, 想學下英文都唔撚得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞