[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
pyre 而家得番40%conversion

用番cold to fire + avatar

yes same idea 聽日出埋tree 試下點先
想玩coc vortex
個patch note都幾撚長
長撚到 有d要等睇中文版算
pyre 而家得番40%conversion

用番cold to fire + avatar

yes same idea 聽日出埋tree 試下點先
想玩coc vortex

一件裝轉哂又係on9左d
不過 可以用cold dmg可以點燃隻手套

食少左d 火傷node

食少左d 火傷node

轉點elemental, area 同 spell damage

唔係嘅話c2f + pyre 都叫轉到90%

食少左d 火傷node

轉點elemental, area 同 spell damage

我諗住後者算 差10% initial dmg 個ignite應該唔差太遠掛
不過仲未check d 技能aoe 細左幾多 都唔知vortex夠唔夠大清一pack

食少左d 火傷node

我諗住後者算 差10% initial dmg 個ignite應該唔差太遠掛
不過仲未check d 技能aoe 細左幾多 都唔知vortex夠唔夠大清一pack

可能要用proliferation代替 inc aoe
elementalist 應該影響唔大

食少左d 火傷node

可能要用proliferation代替 inc aoe
elementalist 應該影響唔大

PROLIF AOE一樣細左好多
玩d唔食aoe既技囉屌
玩d唔食aoe既技囉屌

howa st
爪政賦勁撚到
爪政賦勁撚到

The scourge又會炒起
爪政賦勁撚到

爪政賦勁撚到

完強了
玩d唔食aoe既技囉屌

howa st

st 狗都唔玩
玩d唔食aoe既技囉屌

howa st

st 狗都唔玩

點解d 人話電爪st 升lv 好順 上次升過用細howa個時好唔順手 傷又唔夠秒怪
之後都係fb shield charge gem lv1咁升
玩d唔食aoe既技囉屌

howa st

st 狗都唔玩

點解d 人話電爪st 升lv 好順 上次升過用細howa個時好唔順手 傷又唔夠秒怪
之後都係fb shield charge gem lv1咁升

有無用全能鏈同腰
玩d唔食aoe既技囉屌

howa st

st 狗都唔玩

細howa d dmg夠你頂到打圖wo
玩d唔食aoe既技囉屌

howa st

st 狗都唔玩

有無用全能鏈同腰

mo 因為懶得執lv up d 裝
係咪差好遠
遊俠區D傷害天賦密到打杖咁
Ranger依家有40%物轉冰
唔洗再用Signal fire

ranger既年代

ranger既年代

DUELIST唯一既雙吸賣點都冇埋
btw 2.6出左passive tree未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞