[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
D技有加強我已經滿足
2.6
Ek同冰沖 配新珠寶
睇落好似好勁

但總係覺得伏伏地

到時唯有等班鬼佬測試先

EK就唔講啦 得一條PROJECTILE唔可以算係AOE
記住佢本身正面係10條PROJECTILE
除非全轉火玩擴散
冰沖唔洗串高投並冇解決問題
一黎打小怪唔差在果D傷害 二黎打多血王肯定會換走高投
所以差別不大
至於HAMMER
想搞笑可以玩

ek 多10把nova咁噴 屌 ek從來都無清怪既問題 最多都係唔夠投速 飛得唔夠遠 問題係力水
玩物理係呢個年代都係玩中毒
點解要玩個疊得慢既技呢 bv好地地
要哂資源去搞cast speed
咁不如玩弓箭中毒 去谷攻速仲抵 彈幕 龍射都有得散彈

fp純粹係方便 但力水 同埋 要投資cast speed 單體又無散彈

ek nova 其實用 trap 會好好多
一嚟projectile speed 問題細咗
二嚟冇咗以前掟落啲怪中間但係淨係清到一邊嘅問題
三嚟用coated shrapnel 可以 psuedo 7 link
比起bladefall trap, passive同裝都容易攞到projectile damage

有時諗下點樣用啲招先好玩加嘛

你適合去巴哈寫攻略

你適合去巴哈寫攻略

點解
利申中文版睇得好辛苦冇去過
有三件新unique 兩支武器有無連登仔有idea點玩

隻鞋唔防埋毒地 加血唔夠多
支槌無乜新技既話都係eq gs個d
支杖就

支杖就

支槌jugg 用好似幾高傷

支杖就

過到450dps既話就真係高啦

支杖就

3樣加埋有冇1粒點金石
成個星期, KEEP住登入睇下,
新加波PING 數, 由百幾, 跳撚到去2百幾

睇來好似去唔番原本既40PING,

唔通到時2.6 要玩130PING既 澳洲分流

支杖就

支火仗玩 cast on melee kill/crit 穿vortex 有無得諗
成個星期, KEEP住登入睇下,
新加波PING 數, 由百幾, 跳撚到去2百幾

睇來好似去唔番原本既40PING,

唔通到時2.6 要玩130PING既 澳洲分流

AUS琴晚玩幾順WO
順過SINGAPORE

支杖就

支火仗玩 cast on melee kill/crit 穿vortex 有無得諗

唔會特別好過而家已經有嘅武器
仲要蝕咗個offhand

支杖就

唔會特別好過而家已經有嘅武器
仲要蝕咗個offhand

佢加好多fire dmg 去spell 下wo
想問下有冇人用karma koin ,想買個$60 packs 但佢得$50
如果我分開再買$10 ,可唔可以分開2次入?
想問下有冇人用karma koin ,想買個$60 packs 但佢得$50

要係karma koin個網到合拼兩張卡
但有次我比佢食左其中一張 之後無再用

要係karma koin個網到合拼兩張卡
但有次我比佢食左其中一張 之後無再用

已買,正式入國際服坑
仲有成星期
點撚等阿
仲有成星期
點撚等阿

次次開league都無時間玩
由廢青到返工
今個league hea玩
由廢青到返工

返工就開始會明點解一定要EFFECTIVE BUILD同死都唔會玩垃圾
由廢青到返工

返工就開始會明點解一定要EFFECTIVE BUILD同死都唔會玩垃圾

睇心態啦
我返工之後就唔想跟人build玩同chur challenge
得返少少時間就用自己方法享受下打機算
唔係就好似返兩份咁
國際服求加公會

ID:c_CLOSSSS
國際服求加公會

ID:c_CLOSSSS

add me
IGN: HotShotBF

雖然已經季尾, 已經冇玩了,
但我而家都會每日LOGIN 睇下有咩特別

不過新聯盟會玩番

另外巴哈話2.6會出現最高415 pDps既soul taker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞