[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
已開新人
ALL IN左把death opus玩assassin

齊晒升LV裝
升LV快過火箭

qotf 而家抵唔抵玩 想玩行得快既build
已開新人

齊晒升LV裝
升LV快過火箭

冇抵玩過
想問下玩自閉mode跌寶率係唔係高D?
想問下玩自閉mode跌寶率係唔係高D?

no
已開新人

齊晒升LV裝
升LV快過火箭

冇抵玩過

Life base黎講唔錯
已開新人

齊晒升LV裝
升LV快過火箭

冇抵玩過

Life base黎講唔錯

life base我不如玩獸腹/500血甲
已開新人

齊晒升LV裝
升LV快過火箭

King of the forest crit version
要玩嘅3.0 nerf 之前好玩喇
仲有半個幾鐘先放工

想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢
再買karma koin
USD10:RMB66.6

申請karma coin入完之後可以直接入poe點?
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢
再買karma koin
USD10:RMB66.6

申請karma coin入完之後可以直接入poe點?

唔洗申請,如果想買既野唔夠數就買2張然後去佢官網合卡
已開新人

齊晒升LV裝
升LV快過火箭

EVASION再高都好 都係可有可無既屬性
可以單純當佢係加血加跑速既甲
點解成日app crash 好似台服冇咁嘅事
點解成日app crash 好似台服冇咁嘅事

熄multi thread
又一件6L
又一件6L

BTW DEATH OPUS玩落去冇我想像中咁大力 唔知係咪關未成型事
BTW DEATH OPUS玩落去冇我想像中咁大力 唔知係咪關未成型事

玩Posion 龍卷?

玩Posion 龍卷?

可能D GEM屎同D天賦未點晒D CORE
但D CRIT NODES都差唔多點晒, 得28爆
同埋得3000DPS鬆D

暴率幾多 飾品有冇物理點傷

玩Posion 龍卷?

跟Mathil個build?

暴率幾多 飾品有冇物理點傷

未講 得51LV
同埋用TS打D細體積單體怪好廢

玩Posion 龍卷?

跟Mathil個build?

係呀 玩ASSASSIN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞