[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
有人 LHC SSF 100lv左

肯定係d日日煲機既死毒撚

岩阿ching,肥肥 ho ball!

死毒撚
有人 LHC SSF 100lv左

肯定係d日日煲機既死毒撚

岩阿ching,肥肥 ho ball!

死毒撚

慢慢玩一定夠時間比你100
D物價我以為玩緊台服
D物價我以為玩緊台服

d ex貴撚到on9
D物價我以為玩緊台服

除佐EX 升得好快
其他裝備來計,我覺得冇咩大問題WO
D物價我以為玩緊台服

除佐EX 升得好快
其他裝備來計,我覺得冇咩大問題WO

裝備咪又係要用EX買

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷
件甲1點元傷=0.1-0.2混傷
仲要每次轉換都加落混傷到 大大力
仲有25%受到元傷轉混傷 =免疫
好西勁wo 1日 5c->1ex

物傷元素傷混傷有齊

襯未有STREAMER BUILD 入定先

弓手build永遠既弱智

搵唔到有FORUM討論個BUILD 有冇參考PO睇下點玩

ice shot + passive轉多40%然後冰轉火
總共有(330%+90%+200%)*0.2 姐係基礎物傷既120%額外混傷 玩埋raider 同蛇咬手套 double dip projectile dmg
有無計錯數
ETUP大神 144KEY 神抽
https://www.youtube.com/watch?v=SWKK35FT2GM

REDDIT網友計算了他損失了多少錢

物品數量增幅輔助=350c
虛空心靈 x2 = 1000c
雷語 = 175c
永恆寶珠 = 420c
腐化寒息 = 75c
以上物品總値=2020c

144條 古典總値=5760c (40C一條)

他損失了3740c

咩玩法

台服META
唔係熔打正火咩

滅世弓附加元傷
件甲1點元傷=0.1-0.2混傷
仲要每次轉換都加落混傷到 大大力
仲有25%受到元傷轉混傷 =免疫
好西勁wo 1日 5c->1ex

物傷元素傷混傷有齊

襯未有STREAMER BUILD 入定先

弓手build永遠既弱智

搵唔到有FORUM討論個BUILD 有冇參考PO睇下點玩

ice shot + passive轉多40%然後冰轉火
總共有(330%+90%+200%)*0.2 姐係基礎物傷既120%額外混傷 玩埋raider 同蛇咬手套 double dip projectile dmg
有無計錯數

建議模擬下先以免中伏
得返部macbook 好想打機
以前有玩開
又唔想買部windows機玩
但係macbook好似玩唔到
到底係BUG同外掛摧毀左物價定係條ON9鍊搞到咁

條項連好勁,
基本上周街D人都用呢條
+100%數量,
突破天際

條項連好勁,
基本上周街D人都用呢條
+100%數量,
突破天際

唔用根本玩唔到落去
以前有玩開

以前有 而家MAC版好似已經冇更新
以前有玩開

以前有 而家MAC版好似已經冇更新

下載緊 更新到最新啊

條項連好勁,
基本上周街D人都用呢條
+100%數量,
突破天際

唔用根本玩唔到落去

利申: 我冇用....,
打到就打到,打唔到就打唔到
今日用番新加波分流,
竟然變番30-40PING
今日用番新加波分流,

咁堅
今日用番新加波分流,

咁堅

可能冇人玩 我都QUIT左
國際服再唔BAN BOT短期內可以反超台服
EX OR NOTHING
慢慢FARM黎比外掛賺錢啦

條鍊太癲,普通人都易賺錢左咁多
何況外掛
今個聯盟仲ON9係條KEY
遺產電水, 同1000血甲,
難抽到, 根本1D 都FEEL唔到玩緊遺產聯盟

條鍊太癲,普通人都易賺錢左咁多
何況外掛

外掛遺產數量套裝加條鍊 功效出撚哂黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞