[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
幾時出beta資料

ggg 係咪話legacy 之後直上3.0?
幾時出beta資料

有 beta3.0
測一個月佐右

要玩bêta 要抽中先有
E.g. 知名實況主,有課金patch包

之後先會正式推出3.0
幾時出beta資料

有 beta3.0
測一個月佐右

要玩bêta 要抽中先有
E.g. 知名實況主,有課金patch包

之後先會正式推出3.0

好期待3.0
未出3.0都唔想再練新人
成日想玩多幾款BUILD但又唔想再打N次malachai
ex價格趺番
認真 有冇LL build 好玩
除咗ek 同kb
仲有無人玩緊

國際服hc legacy啱啱死左人留名
認真 有冇LL build 好玩
除咗ek 同kb

所有BUILD都可以LL
LL只係一種增加傷害同光環既手段 冇野係會BUILD AROUND LL
一排冇玩玩返
留個名先,有咩開荒推介
有D想玩火球
一排冇玩玩返
留個名先,有咩開荒推介
有D想玩火球

RF totem
Ancient totem

Ancestral Protector果D?
我就係玩開正火 但係玩得好廢
SSF HC玩LL RF
玩到85lv都未轉到LL
farm唔到Solaris Lorica,chance都chance
Solaris Lorica呢啲垃圾裝我以為幾十粒搞掂

ssf玩uniqud裝真係好講運
好似spell同totem易d玩到
有無人會玩3.0beta
有無人會玩3.0beta

錢問題姐
有冇人玩緊台伏 不巧普通 一齊玩
有冇台服玩家 開個tg gp?
3.0幾時開
3.0 es
3.0幾時開

國際服legacy league延長到七月中 應該再之後?

你開?

你開?

冇tg wo

你開?

冇tg wo

down 未有lor

你開?

等我開返個一齊chat

你開?

等我開返個一齊chat

https://t.me/joinchat/AAAAAAxbZ0SsRLnr4h7MsA
一齊傾下傾 3.0睇黎ES會玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞