[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
我想問下如果atziri's disfavour 傷害係10分
crit varunastra大概有幾多
想玩crit warchief但係唔知值唔值

CRIT同唔CRIT點比較
我想問玩ele coc vortex 點解都用cyclone 黎做attack gem
胖shiekd charge 得唔得嫁?

本身coc有cd
但始終cyclone個攻擊頻率高d
用盾衝可能黑仔幾下都爆唔到

因為我懶 想farm map 禁實shield charge 算

用assassin shield charge應該冇問題

但ass d傷害又好似唔夠elementalist黎

其實cyclone都可以㩒實既
試下唔得先再轉囉都係嗰啲裝啫

唔係不嬲都係SHIELD CHARGE咩
而家COC仲用CYCLONE?
我想問下如果atziri's disfavour 傷害係10分

大家都係dps
同據我所知disfavour non crit大力過好多crit build

大家都係dps
同據我所知disfavour non crit大力過好多crit build

成個天賦樹 裝備 技能串法都完全唔同
唔好玩啦大佬
Disfavour 10
Varunastra 5
Crit varunastra 3

利申9up
玩crit build最緊要係base crit
基本上無6%以上就好無效益
一係就硬食玩刺客

大家都係dps

唔好玩啦大佬

當有碌木係度俾你任打,邊個打得快啲,點解會比較唔到?

唔通搭巴士同搭地鐵又唔可以比較邊個快啲到囉喎
玩crit build最緊要係base crit
基本上無6%以上就好無效益
一係就硬食玩刺客

我計過唔開水,滿charge,用increased critical strikes大概會有75% crit (用scion個assassin ascendancy)
其實算接受到?

大家都係dps

唔好玩啦大佬

當有碌木係度俾你任打,邊個打得快啲,點解會比較唔到?

唔通搭巴士同搭地鐵又唔可以比較邊個快啲到囉喎

咁你比哂兩邊天賦樹 裝備同技能串法出黎啦
最想要就係1000血甲
legacy unique係唔可以落divine 否則會變番新版本既數值
祝大家打到801%facebreaker
currency tab on sale
諗定個EK build玩先

FREE MTX BOX 開到lighting weapon effect 仲抽到個footprint

諗多左啦 應該同BONE NOVA差唔多

bone nova邊會點projectile speed

2.6 EK分分鐘可以一發清屏
台服玩好多倉同skin 轉唔轉國際服好 不過應該skip 2.6 等3.0

bone nova邊會點projectile speed

2.6 EK分分鐘可以一發清屏

祝你好運
2.6新聯盟解下挑戰算
3.0先係主角
2.6新聯盟解下挑戰算
3.0先係主角

好似2.6之後仲有3.0beta 然後先3.0
話說最近國際服, 新加波分流係唔係好DELAY?
呢幾日都係百幾PING?

之前明明係40幾PING佐右
新post留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞