[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇台服玩家 開個tg gp?

你開?

等我開返個一齊chat

https://t.me/joinchat/AAAAAAxbZ0SsRLnr4h7MsA
一齊傾下傾 3.0睇黎ES會玩完

砍得好大力
life又buff 左

你開?

等我開返個一齊chat

https://t.me/joinchat/AAAAAAxbZ0SsRLnr4h7MsA

砍得好大力
life又buff 左

唔係大力咁簡單 直頭死亡 冇得吸

你開?

等我開返個一齊chat

砍得好大力
life又buff 左

唔係大力咁簡單 直頭死亡 冇得吸

本身預佢nerf es/vp/gr 其中一樣
點知全部一齊
明明好好玩 點解咁少人
搵多d人入黎
明明好好玩 點解咁少人

呢個SEASON 已經完佐

棄住GAME
坐等3.0
推推推
佢直接改版上3.0去到第十章 究竟計劃左幾耐

騰訊泵左水就好心佢請多team人啦

騰訊泵左水就好心佢請多team人啦

請多team人搞xbox
mao kun reef一個breach出左mirror同ancient keypoe已完滿畢業還左心願了!!!!

(已過shaper)
mao kun reef一個breach出左mirror同ancient keypoe已完滿畢業還左心願了!!!!

(已過shaper)

隻game仲啱唔啱新手玩?

如果台服 你預自己一個由普通打到無情完哂劇情先再有人同你組隊

但如果卡 劇情王 你係世頻到叫下 都好多人幫

如果台服 你預自己一個由普通打到無情完哂劇情先再有人同你組隊

我上巴哈睇一轉 好似好多人棄哂坑

岩呀 講真 玩不朽專家先比較岩新手玩

標準物價好貴
玩召喚系 新手打到無情第4章都冇問題
係無情第4章d王先難打

打紅門果d落標準練啦
3.0 es收皮

標準物價好貴

傻鳩先玩台服
3.0 es收皮

有無人討論下scion 個buff
ranger 個邊幾有用
3.0 es收皮

Totem es 仍然係最強build之一
3.0 es收皮

等佢成個passive update完先諗

標準物價好貴

傻鳩先玩台服

唔識英文呀 ma 起碼台服可以同台仔傾下計
3.0 es收皮

未睇patch note
有冇link

標準物價好貴

傻鳩先玩台服

唔識英文呀 ma 起碼台服可以同台仔傾下計

有中文包架
係d裝同台服譯法有d唔同
你想傾計咪入d台仔/香港人公會囉你估真係係世頻r水吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞