[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
上季FPS=200
今季FPS=20-40不停跳
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI

試下更新display driver

成部機reset再淨係裝driver+隻game都係咁

用緊DirectX 9?

3樣都試過
都係一樣
上季FPS=200
今季FPS=20-40不停跳
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI

試下更新display driver

成部機reset再淨係裝driver+隻game都係咁

用緊DirectX 9?

3樣都試過
都係一樣

上官網問
288買KARMA KOIN先平得幾蚊
屌用Paypal買算
Elementalist Facebook totem
想死
少血 脆皮
SSF 玩到成身咁既裝

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/KillerB/characters

件件神裝

900es甲
自己Craft?
20粒FUSING 連到件6L ES 甲

利申: 跟ZIZ 去新手村 拎連結石 係人地身上 搖下搖下,咁就得佐
20粒FUSING 連到件6L ES 甲

利申: 跟ZIZ 去新手村 拎連結石 係人地身上 搖下搖下,咁就得佐

真心問
國際服外掛情況如何
台服真係見到都嘔
同埋幾多ping左右

一樣有外掛, 但冇台服咁撚倡狂
大約100PING佐右,
但唔算LAG, 微微DELAY ONLY
見d人craft珠寶用改造石+蛻變石洗到2個靚詞先用divine orb
用完divine orb之後唔靚再用chaos洗
咁chaos洗完咪將前面個2條詞綴洗走 前功盡廢?
求解答
見d人craft珠寶用改造石+蛻變石洗到2個靚詞先用divine orb
用完divine orb之後唔靚再用chaos洗
咁chaos洗完咪將前面個2條詞綴洗走 前功盡廢?
求解答

唔係divine 係regal
chaos會刷新粒jew屬性,洗走哂d屬
所以jew係咁難craft架啦,同人買最實際
同埋比盡你3詞攻擊屬性都係十幾廿c貨,你自己alt 再regal 個本都係番到
啱啱有巴打捐左point 公會又多10個位
各位想入會既巴打可留個IGN 係個po or discord 到
Discord link : https://discord.gg/DDQMnwZ
Or In game pm :SuperBIllyClaw

啱啱有巴打捐左point 公會又多10個位
各位想入會既巴打可留個IGN 係個po or discord 到
Discord link : https://discord.gg/DDQMnwZ
Or In game pm :SuperBIllyClaw

新手入坑 想玩閃打 有無平build推介
大隻仔玩毒爪靈投
琴日仲諗緊得唔得 而家D野又貴晒

升新人運 話黎就黎
打個物理王breach就跌左呢個出黎 咁就8ex

升新人運 話黎就黎

90血UP岩岩睇左賣到9粒EX

升新人運 話黎就黎

公平咩
已經有人用緊mathil新個個poison st farm shaper
已經有人用緊mathil新個個poison st farm shaper

SHAPER有咩好FARM

升新人運 話黎就黎

公平咩

買電爪轉BUILD

其實係好old new
出左必中盾上個league已經有人咁玩隻爪
大隻仔雙持 我發覺真係撚化d跟風狗
本身個build又少物傷 雙持多25%物轉混同40爆傷 同攻速
對比必中盾 唔洗再搞命中
拎到既野我諗仲少過盾
基本上都係scale粒 added chaos dmg同飾品既大師混點傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞