[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人上個LEAGUE買過女王杖
個價會唔會跌

呢D公廁貨, 無論咩league都趺硬
有冇人上個LEAGUE買過女王杖
個價會唔會跌

呢D公廁貨, 無論咩league都趺硬

跌到幾多
1個月後先跌10C就GG啦
太耐冇玩近戰
想問下如果點左攻擊必中個天賦
玩冰技仲冰唔冰到怪
玩vspark高手可唔可以教路下點谷高個dps
清怪仔好快好爽 但入boss房就含撚
4l spark得20k 打boss完全唔夠力
太耐冇玩近戰
玩冰技仲冰唔冰到怪

會冇左爆擊嗰下
如果有link嗰粒15% freeze嗰粒gem都可以冰

要爆擊就唔好點嗰粒
其實大家係單機玩定係會組埋一齊玩?

ssf

crit multi

預佐
你玩得電球 / VAAL 電球

根本一早預佐, 打唔到BOSS / 高T MAP

認命吧,朋友

預佐
你玩得電球 / VAAL 電球

根本一早預佐, 打唔到BOSS / 高T MAP

認命吧,朋友

都無理由黃圖BOSS都打到嘔嫁
用埋電水啦WO
玩左POE好耐 但次次都升到7X就放棄
原因唔太知7X之後要做D咩 ..
每次放棄既時候見人玩直播玩到好爽又會DOWN番
想問下今次2.6 係咪都係要玩BV? 我見到兩個BUILD好似都幾多人玩
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1738625
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1739089
求比意見 之前次次玩都係用BV 但係唔知點解都愈玩愈廢
每次玩都會跟捉人地D天賦 技能 裝備
想問下今次2.6 係咪都係要玩BV? 我見到兩個BUILD好似都幾多人玩
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1738625
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1739089

玩乜BUILD都好 最緊要知自己D傷害點黎 咁先知點UPGRADE D裝
可以試下用PATH OF BUILDING玩下 試下換件睇DPS升趺

玩乜BUILD都好 最緊要知自己D傷害點黎 咁先知點UPGRADE D裝
可以試下用PATH OF BUILDING玩下 試下換件睇DPS升趺

越玩越廢係因為bv比人nerf姐
玩完火圈圖騰 之後death opus再玩番crit bf
準備升第3隻人玩先祖
上季FPS=200
今季FPS=20-40不停跳
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI
上季FPS=200
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI

試下更新display driver
上季FPS=200
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI

成部機reset再淨係裝driver+隻game都係咁
台服物價太西搞到想轉返國際服玩
有冇人可以話我知有冇記錯
國際服係揀咩區是咪都係同一個server入邊
上季FPS=200
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI

poe 垃圾
太耐冇玩近戰
玩冰技仲冰唔冰到怪

會冇左爆擊嗰下
如果有link嗰粒15% freeze嗰粒gem都可
以冰

要爆擊就唔好點嗰粒

crit hit係自帶100% freeze chance

唔crit ge hit就要睇gear/gem 加埋ge freeze chance

另外quote from POE WIKI:
“Base freeze duration is 60 milliseconds for every 1% of the target's maximum life (before party scaling) dealt by Cold damage, up to a maximum of 50%. If the duration would be below 0.3 seconds, the freeze effect is not applied.”
簡單黎講係freeze ge duration短過0.3秒就算100% freeze chance都唔會 freeze
台服物價太西搞到想轉返國際服玩
有冇人可以話我知有冇記錯
國際服係揀咩區是咪都係同一個server入邊

國際服無區,得gateway,gateway姐係同經邊個國家入server差唔多意思

目前戰績

其實大家係單機玩定係會組埋一齊玩?

單機派

其實我係1874
呢邊個POE POST好似多人好多

你好似係玩開d3嫁喎?

其實我係D3出之前已經玩緊POE既國際版
之後出D3先停左
其實POE係好玩D但我D FD唔肯再玩
上季FPS=200
我企定定都得20-40
有無巴打知點搞?

SPEC:
6700K
16GB RAM
980TI

用緊DirectX 9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞