[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
肥肥渣ga 等我放工幫你諗啦

跳樓ed

我玩火球都玩到想跳樓 有冇高手

AC: noknok0427
角色: Nokkkiiiii

師兄你用brightbeak為左shield charge跑快D? 認真你換做Doryani's Catalyst/Divinarius 會高攻番好多

同埋你可以用orb of storm + power charge on crit 拿power charge, keep住4個power charge 應該ok

Amulet可以換D有crit multipler ge, ring 就可以考慮換diamond ring

4L就真係難搞D, crit damage我覺得換control destruction/conc effect會好d, 我個人認為crit damage粒gem CP值偏低, GMP可以的話轉LMP

tree就好難comment, 不過可以點Elemental Equalibrium? 反正你都開HoI

純個人意見歡迎其他ching指教

放工先睇到
記得再覆

不過就咁睇
HoI 係唔會幫到 fireball proc EE

除左爆果下之外
但係多數情況都係冇用
肥肥係有D料到
問題係唔洗落都應該高爆過我先岩
末日弓 先得7 我落左8.9
死弓 7.5 加埋昇華已經10
肥肥渣ga 等我放工幫你諗啦

跳樓ed

師兄你用brightbeak為左shield charge跑快D? 認真你換做Doryani's Catalyst/Divinarius 會高攻番好多

同埋你可以用orb of storm + power charge on crit 拿power charge, keep住4個power charge 應該ok

Amulet可以換D有crit multipler ge, ring 就可以考慮換diamond ring

4L就真係難搞D, crit damage我覺得換control destruction/conc effect會好d, 我個人認為crit damage粒gem CP值偏低, GMP可以的話轉LMP

tree就好難comment, 不過可以點Elemental Equalibrium? 反正你都開HoI

放工先睇到
記得再覆

不過就咁睇

除左爆果下之外
但係多數情況都係冇用

其實無視抗
POWER CHARGE 條鍊會有
把槌要用黎沖去維持VAAL FIREBALL 換左DPS好似加好少
不過今個假期應該會換一隻角色開地圖先

跳樓ed

放工先睇到
記得再覆

不過就咁睇

除左爆果下之外
但係多數情況都係冇用

其實無視抗
POWER CHARGE 條鍊會有
把槌要用黎沖去維持VAAL FIREBALL 換左DPS好似加好少

我唔知咩class嘛
暫時出得兩個diviner strong box 機率低到
問題係唔洗落都應該高爆過我先岩
末日弓 先得7 我落左8.9
死弓 7.5 加埋昇華已經10

肥肥玩暴擊弓好野
又更新??
求post漢化
肥肥玩暴擊弓好野

食撚屎吹波
又更新??
求post漢化

上頁有
換左CON EFFECT好似真係好打左
A大大 嬲啦

以後可能冇漢化包用啦

【几点说明】
1.汉化补丁是否收费?汉化补丁是免费提供、免费下载、免费使用。但不包终生

【几点告诫】
1.伸手党请注意你的素质,积点口德,不要变相骂人?没有谁是欠你的!
A大大 嬲啦

以後可能冇漢化包用啦

【几点说明】
1.汉化补丁是否收费?汉化补丁是免费提供、免费下载、免费使用。但不包终生

【几点告诫】
1.伸手党请注意你的素质,积点口德,不要变相骂人?没有谁是欠你的!

[2.6.0e]汉化补丁v1.0 [双切繁体

百度云:链接:http://pan.baidu.com/s/1midne7Q 密码:scuo

补丁工具、还原包等其他下载:http://pan.baidu.com/s/1slhg8UD

最新、过期补丁合集下载【于首发后2-3日补上传】:http://pan.baidu.com/s/1slET31j
學英文啦
學英文啦

唔得識睇,都唔會睇英文,

一定要睇中文
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢
再買karma koin
USD10:RMB66.6

申請karma coin入完之後可以直接入poe點?

唔洗申請,如果想買既野唔夠數就買2張然後去佢官網合卡

係唔係支付寶購物卡?

其實好簡單
你去ok 7仔 買淘寶錢(手機要裝apps) or 叫你有玩淘寶嘅朋友
跟住係淘寶網搵有賣karma koin 嘅鋪頭 (最平見過USD10 :RMB66.6)
佢會比條code 你 跟住 你去poe 官網 shop - > buy points
最底有個karmakoin pin 打返個 code 入去

有咩唔明再問我
強國野自己take risk

不過poe 好似得5$ 10$ 20$揀
所以我一向都10$ 10$ 咁買 續張入

例如你想買60$USD 個個咪買karmakoin 1張10$ 1張50$ 然後去karmakoin官網合卡
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢
再買karma koin
USD10:RMB66.6

申請karma coin入完之後可以直接入poe點?

唔洗申請,如果想買既野唔夠數就買2張然後去佢官網合卡

係唔係支付寶購物卡?

其實好簡單
你去ok 7仔 買淘寶錢(手機要裝apps) or 叫你有玩淘寶嘅朋友
跟住係淘寶網搵有賣karma koin 嘅鋪頭 (最平見過USD10 :RMB66.6)
佢會比條code 你 跟住 你去poe 官網 shop - > buy points
最底有個karmakoin pin 打返個 code 入去

有咩唔明再問我
強國野自己take risk

不過poe 好似得5$ 10$ 20$揀
所以我一向都10$ 10$ 咁買 續張入

例如你想買60$USD 個個咪買karmakoin 1張10$ 1張50$ 然後去karmakoin官網合卡

落OK買張MASTER卡咪得囉,搞咁多野先買到
其實大家係單機玩定係會組埋一齊玩?

單機派

單機派

其實我係1874
呢邊個POE POST好似多人好多

單機派

其實我係1874
呢邊個POE POST好似多人好多

你好似係玩開d3嫁喎?
有冇人上個LEAGUE買過女王杖
個價會唔會跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞