[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
而加有咩懶人build

vfb 開完之後一直盾沖
無玩幾季, 想返黎想下....
不過諗緊轉唔轉玩國際服好.

最難捨棄既係台服果幾十頁倉, Skin 就無咩所謂
SEM尾多野搞所以冇玩到而家個LEAGUE,幾日後係唔係有新LEAGUE?
https://discord.gg/GQxszK
入黎國際服 吹下水
SEM尾多野搞所以冇玩到而家個LEAGUE,幾日後係唔係有新LEAGUE?

後幾日唔係league
係3.0 BETA 版本
你一係課金買beta包 , 一係以前課夠幾百$美金 先有資格玩
但官網每日都會抽500-1000人, beta前果一日會公布抽中玩家名單

BETA 大約1個月時間

正式3.0 LEAGUE 係 7月頭佐右

後幾日唔係league
你一係課金買beta包 , 一係以前課夠幾百$美金 先有資格玩
但官網每日都會抽500-1000人, beta前果一日會公布抽中玩家名單

BETA包係而家個CLASSIC SUPPORTER/LEGACY SUPPORTER?定係BETA開始左先開賣

後幾日唔係league

BETA包係而家個CLASSIC SUPPORTER/LEGACY SUPPORTER?定係BETA開始左先開賣

beta 包
未公佈
未拎p twitch 送既effect 好快去搞啦
已經無限地區限制。好似係
已經試左香港係拎到
冇玩成年既hc死忠留名
而家仲抽唔抽到beta key
未拎p twitch 送既effect 好快去搞啦
已經無限地區限制。好似係
已經試左香港係拎到

已經試完,
都係拎唔到
冇玩成年既hc死忠留名
而家仲抽唔抽到beta key

留名等一陣官網公佈會唔會抽中自己
抽唔中既話, 就算了
No one beta???
No one beta???

no key
呢隻驚抵課金支持下啦

利申已課beta
呢隻驚抵課金支持下啦

利申已課beta

eclipse pack 好靚 但係好貴 要食三pack
課左30美金玩下算
呢隻驚抵課金支持下啦

利申已課beta

諗緊160定480
呢隻驚抵課金支持下啦

利申已課beta

諗緊160定480

480 d 點數用到執笠都未用完
呢隻驚抵課金支持下啦

利申已課beta

諗緊160定480

480 d 點數用到執笠都未用完

480差唔多4000蚊港紙喇wo
有無巴打知part2 啲trial喺邊?
開左個beta guild

pm images
開左個beta guild

pm images

vensole
just_love_popcorn

上面兩個都得
有無巴打知part2 啲trial喺邊?

原來喺返原本d位
無野了
竟然冇人提競賽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞