[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
又係我中文打手出現既時候

漢化補丁網
http://amsco.ys168.com/

PS1.本次2.6.0更新,需要调整的内容很多,完善尚需时日,望大家见谅!~
PS2.为什么下载需要崇高石?论坛设定如此,游戏规则。大家多活跃一下就有了。

2.5.2d 之后 GGG 取消版本信息文件 导致 自动打补丁工具失效
我重新修改编译 新版 PatchGGPK 免校验版
但是大家打补丁前 一定要备份 GGPK文件! 一定要备份 GGPK文件!一定要备份 GGPK文件! 重要的事情说三遍。
以后新的补丁都需要使用这版补丁工具才能打补丁,旧版的用老版补丁工具。

百度云:链接:[url]http://pan.baidu.com/s/1c10nEUG[/ur] 密码:s8p2

补丁工具、还原包等其他下载:http://pan.baidu.com/s/1cd5bp8
又係我中文打手出現既時候

漢化補丁網
http://amsco.ys168.com/

PS1.本次2.6.0更新,需要调整的内容很多,完善尚需时日,望大家见谅!~
PS2.为什么下载需要崇高石?论坛设定如此,游戏规则。大家多活跃一下就有了。

2.5.2d 之后 GGG 取消版本信息文件 导致 自动打补丁工具失效
我重新修改编译 新版 PatchGGPK 免校验版
但是大家打补丁前 一定要备份 GGPK文件! 一定要备份 GGPK文件!一定要备份 GGPK文件! 重要的事情说三遍。
以后新的补丁都需要使用这版补丁工具才能打补丁,旧版的用老版补丁工具。

百度云:链接:http://pan.baidu.com/s/1c10nEUG 密码:s8p2

补丁工具、还原包等其他下载:http://pan.baidu.com/s/1cd5bp8
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢
再買karma koin
USD10:RMB66.6

申請karma coin入完之後可以直接入poe點?

唔洗申請,如果想買既野唔夠數就買2張然後去佢官網合卡

係唔係支付寶購物卡?

其實好簡單
你去ok 7仔 買淘寶錢(手機要裝apps) or 叫你有玩淘寶嘅朋友
跟住係淘寶網搵有賣karma koin 嘅鋪頭 (最平見過USD10 :RMB66.6)
佢會比條code 你 跟住 你去poe 官網 shop - > buy points
最底有個karmakoin pin 打返個 code 入去

有咩唔明再問我
強國野自己take risk
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢

係唔係支付寶購物卡?

其實好簡單
你去ok 7仔 買淘寶錢(手機要裝apps) or 叫你有玩淘寶嘅朋友
跟住係淘寶網搵有賣karma koin 嘅鋪頭 (最平見過USD10 :RMB66.6)
佢會比條code 你 跟住 你去poe 官網 shop - > buy points

有咩唔明再問我

不過poe 好似得5$ 10$ 20$揀
所以我一向都10$ 10$ 咁買 續張入
無點數 但今次supporter 個披肩好柒唔想買
一係去ok買mastercard既禮品卡 當信用卡咁用
有一隻就可以自定買幾錢既
有d就 100 200 300 500咁既
對幾多就自己搵 500就一定夠買60usd
肥肥渣ga 等我放工幫你諗啦

跳樓ed
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢

係唔係支付寶購物卡?

其實好簡單

有咩唔明再問我

點解手機要裝APPS?

係唔係間間淘寶鋪頭都用到呢個方法比錢?想買張100USD既KARMA KOIN

跳樓ed

有無poe ac name, 開個character tab 用path of building 幫你睇睇

跳樓ed

我玩火球都玩到想跳樓 有冇高手

AC: noknok0427
角色: Nokkkiiiii

跳樓ed

我都係玩呢個BUILD
而家打王都係靠POISON打
而家諗住轉玩FIRST SNOW既FP
有冇好建議
想玩返
台服定國際服好D?
想買點又冇信用卡嘅巴打
可以OK 買強國淘寶錢

係唔係支付寶購物卡?

其實好簡單

有咩唔明再問我

點解手機要裝APPS?

係唔係間間淘寶鋪頭都用到呢個方法比錢?想買張100USD既KARMA KOIN

因為宜加冇左支付寶卡買
一定要apps 開QR code 比收銀嘟
比左錢之後你個 淘寶銀包先會有錢
想玩返
台服定國際服好D?

國際
想玩返
台服定國際服好D?

國際

岩呀
而家點晒爆擊nodes full charge真係得54.1x 爆
而家點晒爆擊nodes full charge真係得54.1x 爆

睇唔透 支弓本身+埋charge有assasin 唔係成10% base咩

睇唔透 支弓本身+埋charge有assasin 唔係成10% base咩

係咪要跑埋uber lab先
5藍波 2.5 base crit 把野7點幾 合計 10base 先得50可以話一係個人有問題一係個腦有問題
5藍波 2.5 base crit 把野7點幾 合計 10base 先得50可以話一係個人有問題一係個腦有問題

大隻仔點藍波既又

大隻仔唔點藍波既又

就算唔點 4波都9.5 未計粒石又1.9
加數都唔識
玩緊末世弓用俠客都50幾爆無波 有既60幾
玩刺客 渣把仲高base既得50幾
就算唔點 4波都9.5 未計粒石又1.9
加數都唔識

咩石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞