[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike

升新人運 話黎就黎
打個物理王breach就跌左呢個出黎 咁就8ex

90血UP岩岩睇左賣到9粒EX

公平咩

買電爪轉BUILD

this ching , ging ar!
已經有人用緊mathil新個個poison st farm shaper

其實係好old new
出左必中盾上個league已經有人咁玩隻爪
大隻仔雙持 我發覺真係撚化d跟風狗
本身個build又少物傷 雙持多25%物轉混同40爆傷 同攻速
對比必中盾 唔洗再搞命中
拎到既野我諗仲少過盾
基本上都係scale粒 added chaos dmg同飾品既大師混點傷

學到野 咁其實用靈投定BF好
已經有人用緊mathil新個個poison st farm shaper

其實係好old new
本身個build又少物傷 雙持多25%物轉混同40爆傷 同攻速
拎到既野我諗仲少過盾
基本上都係scale粒 added chaos dmg同飾品既大師混點傷

如果係毒build就感覺上st佔優
因為投傷係天賦機係易拎過aoe傷
雙重加成就易d
但bf對攻速既投資就唔洗太多
但st係吸血吸魔上比較蝕 因為一來一回有time lag
其實靈投勁喺邊
上個聯盟都由電爪靈投轉刀鋒
召喚靈投打手 hotshot

升新人運 話黎就黎

公平咩

買電爪轉BUILD

不過唔想玩番舊build 但又得呢個係最撚勁 facetank所有野

升新人運 話黎就黎

公平咩

買電爪轉BUILD

不過唔想玩番舊build 但又得呢個係最撚勁 facetank所有野

肥肥又半途而廢

升新人運 話黎就黎

公平咩

買電爪轉BUILD

肥肥又半途而廢

你個頭就半途而廢
儲夠30粒ex就轉電爪神build啦

其實係好old new
拎到既野我諗仲少過盾

靈投緊係用黑鯊
我自己想跟佢玩依個 https://www.youtube.com/watch?v=PTePvQasSbo
有冇巴打可以解釋下?
點解佢個靈投變左第二D野既?
同埋佢個爪難唔難整?我見36LV就用得
打到爪番黎用機會石轉定點?

SORRY太多野問 唔該哂
我自己想跟佢玩依個 https://www.youtube.com/watch?v=PTePvQasSbo
有冇巴打可以解釋下?

skin ,
個爪好撚平, 係街邊隨街汁
平民BD
有冇巴打可以解釋下?

skin ,
平民BD

巴打係咪當左佢係黑沙果類game 要自己合成把武出黎
btw 番到去9秒9放撚左個圖騰盾佢先
有冇巴打可以解釋下?

skin ,
平民BD

哦原來係skin 姐係靈投所有效果都係skin明了
有冇巴打可以解釋下?

skin ,
平民BD

巴打係咪當左佢係黑沙果類game 要自己合成把武出黎

之前有玩開d3 新玩好多野唔明
粒item rarity gem好撚冇感
唔裝粒野反而跌左兩ex今日
有冇巴打Legacy D currency 多得濟想賣
想收返些少黎榜身
11粒ex用黎做咩好
11粒ex用黎做咩好

扔落地下
11粒ex用黎做咩好

賣俾上面條友
11粒ex用黎做咩好

賣俾上面條友

你就想
11粒ex用黎做咩好

11 粒

11個
11粒ex用黎做咩好

扔落地下

整成實物掉撚死你啊
11粒ex用黎做咩好

扔落地下

整成實物掉撚死你啊

掉我吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞