[POE] Path of exile - 2.6 Legacy league & 3.0 Expansion

910 回覆
10 Like 1 Dislike
btw 2.6出左passive tree未

出左好耐
以後見到箭袋都要執了
話說thunderfist變番1-100電傷 偽6L
話說thunderfist變番1-100電傷 偽6L

想當年
連登有台服撚?
連登有台服撚?

Mo
以後見到箭袋都要執了

RIP Drillneck
以後見到箭袋都要執了

未必
除非係 t2up wed 同 crit multi 再加 點傷 攻速
就算變50%都係照用 最緊要可以量產vaal加1箭
個碌 10力加2到4火傷既權杖有無得諗
血版howa
國際服係咪有得中文化?
血版howa

無乜技揀
國際服係咪有得中文化?

一日有hotshot
一定有中文化
血版howa

無乜技揀

molten strike 2粒wildfire thres jew
塔埋embar 同taming戒有無得諗
血版howa

無乜技揀

molten strike 2粒wildfire thres jew
塔埋embar 同taming戒有無得諗

清圖慢
國際服係咪有得中文化?

一日有hotshot
一定有中文化

有a大定hotshot啊
主次不分
國際服係咪有得中文化?

一日有hotshot
一定有中文化

有a大定hotshot啊
主次不分

Frost blade好似有得諗 86% cold pen

咁癲

咁癲

Unique jewel 30
Passive 19
Gem 37

咁癲

Unique jewel 30
Passive 19
Gem 37

我好鐘意呢招 個effect 好似武俠d劍氣
玩VAAL FIREBALL驚搶唔羸VAAL SPARK
玩FROST BLADES又END唔到GAME
玩VAAL FIREBALL驚搶唔羸VAAL SPARK
玩FROST BLADES又END唔到GAME

玩想玩嘅招就ok啦
唔好俾隻game玩返轉頭
玩支Starter賺錢先玩其他build
今晚?
聽朝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞