韓國電影集中討論區 (1)

848 回覆
19 Like 18 Dislike
岩岩開netflix套sense8睇,原來有裴斗娜
強烈推介被遮蓋的時間,個題材好正 畫面好靚,班童星好好戲 故事前段幾好玩,後段可能有啲拖不過唔悶 有人話似狼少年 如果呢個題材拍成荷李活啲喜劇片應該可以玩到好癲 btw姜棟元真係唔識老 個女仔幾好戲好有氣質

套野係韓國收得果50萬,究竟發生咩事

同期奇異博士
韓國人鐘意marvel 既程度絕對唔低
今年韓片有咩推介
除左下女同屍殺
今年韓片有咩推介
除左下女同屍殺

有冇睇哭聲?
個人認為密探劇情麻麻,靠場面同演員演技搭救
今年韓片有咩推介
除左下女同屍殺

德惠翁主我覺得好睇
今年韓片有咩推介
除左下女同屍殺

推薦:
哭聲
下女誘罪
屍殺列車
被遮蓋的時間
時間脫離者
季春奶奶
Luck Key

值得一睇:
沒有秘密
隧道
密探
國家代表2
今年韓片有咩推介
除左下女同屍殺

推薦:
哭聲
下女誘罪
屍殺列車
被遮蓋的時間
時間脫離者
季春奶奶
Luck Key

值得一睇:
沒有秘密
隧道
密探
國家代表2

值得一睇漏左德惠翁主
[img]https://na.cx/i/2rzc682.jpg[img]
黎咗香港 呢排做咩咁多人黎香港既

嘩,我好鍾意佢ga,好想見佢真人
今年韓片有咩推介
除左下女同屍殺

推薦:
哭聲
下女誘罪
屍殺列車
被遮蓋的時間
時間脫離者
季春奶奶
Luck Key

值得一睇:
沒有秘密
隧道
密探
國家代表2

值得一睇漏左德惠翁主

Thanks
馬東錫套兩個男人好難睇呀

其實套戲佢都唔係係主要男主角
但我諗佢真係岩做配角多

反而佢以前套鄰居真係表現最好夠晒搶

第一眼又認錯左做金高銀
車勝元有望出演電影《毒戰》,搭檔趙震雄,目前正在積極討論中。該片翻拍自中國同名電影,選角結束後,預計明年6月開始拍攝。

第一眼又認錯左做金高銀

兩個樣好似 可能黎影雜誌封面
車勝元有望出演電影《毒戰》,搭檔趙震雄,目前正在積極討論中。該片翻拍自中國同名電影,選角結束後,預計明年6月開始拍攝。

車勝元做古天樂個角色
有無人用web版回唔到post
20日,大鐘電影獎方面發佈道歉聲明:「2016年對於喜愛大鐘電影獎的朋友們我們真的是感到羞愧的一年,因為之前的事受到了很多的斥責,這些失望我們都非常的清楚,為了彌補這一切我們組織了新的執行部,全透明的來舉行今年的電影獎,最大限度的保證公正性。距離電影獎典禮剩下不到10天,我們現在也不確信舉辦的成功性,對於所有的錯誤我們全部人員表示深深的歉意,第53屆大鐘獎新的執行部和工作人員都會團結一致的為這次電影獎努力,為了恢復舉行了半個世紀的電影獎的信譽和彌補過去的錯誤,再一次表明我們堅定的立場。」

垃圾
距離今年的大鐘電影獎頒獎典禮還有一周的時間,現在已經開始陸續有提名者不出席頒獎禮,其中裴斗娜因為有海外行程、李璟榮有拍攝行程、沈恩敬也因為行程都表示不會出席,去年獲得影帝影後今年作為宣傳大使的黃政民和全智賢也紛紛因為各自的拍攝行程表示不會出席,今年注定又是不能順利的一次了……

我係手機用web版都回到
孫賢周有望出演犯罪懸疑片《熱帶夜》(暫譯名),目前正在積極討論中。電影講述在首都圈一帶讓人陷入極度恐慌的門鈴殺人事件,在逮捕了嫌疑人的三年之後,真凶再次出現,使得案件重新調查,尋找案件真相的故事,孫賢周飾演重案組刑警。另外由孫賢周和張赫主演的《普通人》也將與觀眾見面。

我係手機用web版都回到

20日,大鐘電影獎方面發佈道歉聲明:「2016年對於喜愛大鐘電影獎的朋友們我們真的是感到羞愧的一年,因為之前的事受到了很多的斥責,這些失望我們都非常的清楚,為了彌補這一切我們組織了新的執行部,全透明的來舉行今年的電影獎,最大限度的保證公正性。距離電影獎典禮剩下不到10天,我們現在也不確信舉辦的成功性,對於所有的錯誤我們全部人員表示深深的歉意,第53屆大鐘獎新的執行部和工作人員都會團結一致的為這次電影獎努力,為了恢復舉行了半個世紀的電影獎的信譽和彌補過去的錯誤,再一次表明我們堅定的立場。」

垃圾

摺左佢啦好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞