韓國電影集中討論區 (1)

848 回覆
19 Like 18 Dislike
翻拍哭聲唔睇好 之前原罪犯翻拍垃圾到
岩岩睇密我的麻煩大佬
幾touching
岩岩睇83台,原來之前有份出泡菜封殺名單個女高官俾人拉左
岩岩睇密我的麻煩大佬
幾touching

睇埋上映中既master啦 聽講幾有港產片味
岩岩睇密我的麻煩大佬
幾touching

E套都有興趣,聽日會睇
睇完薄荷糖
薛耿求真係
一個男人漸漸地埋沒左自己本性
睇完薄荷糖
薛耿求真係

直頭係代表作
岩岩睇密我的麻煩大佬
幾touching

E套都有興趣,聽日會睇

我都係聽日睇
睇完薄荷糖
薛耿求真係

幾年前未留意韓影,望過下薛景求套綠洲,我以為文素麗真係弱智人士黎 演技
睇左master
頭半節奏好爽快 後半好拖
尤其係講洗錢d情節 跨境執法我覺得好離地
我覺得同類片黎講 舊年套局內人好睇好多
不過呢套多好多車戰槍戰
金允錫大人個套
你會在哪裡嗎
有無人睇左?
金允錫大人個套
你會在哪裡嗎
有無人睇左?

睇咗 選角幾好但套戲又係衰劇本

係咪科幻文藝片?
軍艦島出左trailer
蘇干支
軍艦島出左trailer
蘇干支

so ganzi so so ganzi

我都有聽佢啲歌
把聲好正
Btw覺得佢好岩拍戰爭片 好期待呢套

so ganzi so so ganzi

我都有聽佢啲歌
把聲好正
Btw覺得佢好岩拍戰爭片 好期待呢套

我覺得佢最岩做脫北者唔知點解 佢岩爛身爛世既角色 之前睇過套佢同韓孝周 佢打拳既 d男人味
佢講過好鍾意rap d rap仲要唔差

無有錯! 岩做啲爛身爛世角色!
之前睇主君的太陽又覺得佢做有錢仔都好得
可塑性高!
打拳咁正 等我搵番黎睇先
佢把聲我覺得好岩rap 好sexy

我覺得佢最岩做脫北者唔知點解 佢岩爛身爛世既角色 之前睇過套佢同韓孝周 佢打拳既 d男人味
佢講過好鍾意rap d rap仲要唔差

無有錯! 岩做啲爛身爛世角色!
之前睇主君的太陽又覺得佢做有錢仔都好得
可塑性高!
打拳咁正 等我搵番黎睇先
佢把聲我覺得好岩rap 好sexy

另一個差唔多係車大叔 睇過套佢做有錢仔做到好'那' 但做特務個d又超撚型

喂我同你品味勁似!我又係好中意車勝元 睇佢一日三餐瘋狂煮飯又覺得佢好正 man又得煮野又得 玩晒
蘇干支同佢都係我好中意果type
末代公主(德惠翁主),台灣即將上映
https://www.youtube.com/watch?v=6NUC7700HLg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞