[現已發售]Total War: 三國集中討論(9)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
好易
佢應該有個大file 叫Character
直接放落data/UI/ 入面
如果放完冇分別
就上網dl舊野將成個character file 連文件既修改時間改到今日修改完
因為唔知點解佢讀頭像mod會跟修改時間新舊
正解
之前用個頭像轉換工具分解過,搞到data/UI/ 入面多咗好多嘢,把鬼火啱啱洗曬全部走去重裝,再直接將成個character file揼落去UI入面,都係冇任何反應
人口補員加乘係計全國定係每個城獨立計?
改修改時間
應該獨立
噤搞到升大城無乜大用,又要搞治安同腐敗
腐敗好似係計你佔左幾多地
好似唔關升城事
10lv大城農業加乘好多
賺好多錢
修改時間全都是剛剛了,都唔明點解,.pack就用到
好抵,之前貴好多,今次益街坊
auto係咪只計兵數
將領/平貴兵種/士氣大影響嗎?
難 要study下
咁奇怪
你用緊邊個mod
download過好多個都唔得
https://m.3dmgame.com/dl/patch/140062.html
頭先試緊呢個, 擺character UI入面都係唔得, 結果又繼續忍受路人柒樣走去打
我都有用裝過呢類
放岩位置但冇效既100%係因為修改時間唔岩
我用就用一舊叫newfiletime 既software去改
改到今日日期
同埋一定要tick 改晒所有file 入面既文件既時間

我估你應該係淨係改左character 呢個file個日期
但入面d文件日期冇改
10回合1年好似有d 慢
等到207年孫仁出黎都快統一
磨到出左先贏
用newfiletime去改終於成功了 冇曬啲柒樣了多謝幫忙

呢個FILE點解壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞