[現已發售]Total War: 三國集中討論(9)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
尋晚打撚到4點終於打到袁紹退位
屌喇星打個普通難度都咁樣打難啲仲得了?
我呢幾日打咗三十幾粒鐘
精神時光屋
打到終極勝利但唔知條件係咩
之後佔哂全國所有城(台灣都拎埋)以為會有成就 點知無
打爆孫堅個save 最後三家係呂布 袁紹同我

以架開黃巾 用黃邵
一開始爆農弓整死孔融
之後同劉關張打咗幾場惡戰
捉到無得登庸
最後殺曬 左青龍右蛇矛
好難玩
原來黃巾咁撚勁

啲光環疊加完屈到仆街
收左袁紹做狗
超撚勁幫我打左成個右上
用外交或武力佔95座城加得你係皇帝好似係
好似係地圖上面冇敵人先係
根據CA以往經驗,當本體DLC出到冇乜好出,就會拎個本體engine改一改再出隻差唔出時代嘅獨立主題作品,主題多數係本體時代後期。唔知今次三國之後出咩,會唔會係晉朝八王之亂同五胡亂華

往績:
Total war : Empire
Total war : Napoleon

Total war : Shogun 2
Total war : Fall of the Samurai

Total war : Rome 2
Total war : Attila
含過撚
被全世界圍攻
割過無數既地
終於贏到第一次既傳奇難道
解完成就唔會再打勁麻煩
TW 精神係一直玩, 玩埋其他人, 之後仲可以逼自己TIME ATTACK
唔打傳奇姐
冇得sl 真係勁煩
又成日會自動save搞到有時lag左下會按錯野
封神演義
唔知鬼佬識唔識
宋朝元朝?
再唔係就春秋戰國/楚漢
buff完董卓之後即刻玩得舒服好多

到底係邊個咁把炮捉到呂布
整mod位巴打 好耐之前psp 有隻game叫 中原之霸者 三國將星傳 入邊每個三國武將都有D好有特色Ge彩繪頭像 希望你可以加落去因爲個隻game d人真係畫得好有特色 希望你留意下
有冇人玩咁耐都未爆機
一去到後期 局住用d路人將領就唔想玩
結果玩最耐都係稱帝冇統一過
如果佢會跟返歷史安排事件將領加入返對應勢力
就算假樣都起碼有真名玩落有代入感d
真係太少 仲要機率性
正式宣布黑龍軍係全game最屈
唯有打mod 個個長命百歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞