[現已發售]Total War: 三國集中討論(9)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
聯軍黎
大家都係好朋友
d有樣死哂就唔想玩落去
支持臣屬獨立有咩用? 支持完都仲係一路幫袁紹做打手、點先可以拆散袁紹同佢啲馬?
分DLC 去出唔同時期真係好撚仆街, 你信唔信佢之後會出後三國時期, 之後一堆新人
我問你一個問題, 如果你前面有個大隻佬, 我俾錢你支持你打柒佢, 但係你明知唔夠打, 你仲會唔會沖埋去打?

呢個外交係俾野人地支持佢做反, 希望你俾既野佢可以令佢"夠打".

就好似上面既example 咁, 如果你唔夠大隻佬打係唔係要用我俾你既錢去操大隻自己先?

所以如果你支持既國係小國, 你真係支持到下世都分分鐘未反佢.

但如果你支持既國係大國, 就可能性大小小.
出左趙雲單騎救主event
佢話救左老婆同仔
但係我隻劉備未生仔

孔融我地唔係好朋友黎嫁咩
一逼完曹操退位下rd佢就退出左聯軍
之後過多2rd就宣我戰
明明之前關係係綠色
依家要同其他人休戰/讓前線d地比人
要去平左內亂先
好彩收左公孫瓚做靚又做得野
係前線幾咁武勇
人類總要...
你禁space bar咪有得揀開關
阿斗
我都係大隻佬 大耳賊寧願毀約打我都唔脫離袁紹
點解我verify完game files都係彈game
唔關事, 你係俾錢佢叫佢作反姐, 佢大佬又一樣大隻, 佢做乜一定要聽你講

再講, 如果太易煽動作反, 你咪唔洗點打交就爆機?

同埋你都要睇佢地友好度, 如果佢本身唔鐘意你, 又好鐘意自己大佬, 你更加唔洗諗
再去是但招募一個人
平時打到後面多數會auto
今日一用先知4隊后土衛一人一箭可以即刻射白一隊
D箭好似狙槍咁射落去一堆人死
支持獨立 好似同佢老闆開戰個時 佢地唔會幫拖
個人經驗 唔知係咪
劉皇叔帽已戴
據聞關羽身在曹營時已經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞