[現已發售]Total War: 三國集中討論(9)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
邊個話ai曹操發唔到圍
佢一開波打爆左東吳成個江東食晒
睇佢好唔好運既姐 TW 好多野都RANDOM

我有次見過AI黃巾打爆劉關張三兄弟
你含撚啦理解錯,你連時代都分撚錯呀強國狗

真係笑死人、唔識英文你咪講囉,你有撚撚晒啲文章咩?講乜柒姐你?屌你老母扮乜撚嘢姐?

一味話人哋理解錯自己又唔撚知自己講緊啲乜,又冇撚指出人哋理解錯啲乜。屌你老母活在自己世界。最撚戇鳩係你呢種人。愛國愛撚到上腦。

自己唔識之後話人理解錯,屌你老母講嘢係到維護古中國,自己以為有弩就好撚勁,明明古中國嘅兵屌你老母連甲都唔夠用又唔係重型步兵,洗撚屌你老母等佢打過咩?用民兵同職業士兵比簡直係戇鳩仔嘅行為。

兒登真係特別。唔識爭住沖出嚟扮識,文章睇唔撚明扮明。歷史,唔清楚又喺度扮知道。不學無術,網上pseudo intellect. 完全冇學術嘅價值。講嘢連reference 都冇。屌你大學都唔知畢業未。讀local學校讀撚到讀屎片咁

人哋呢講完比證據你睇,自己睇唔明就屈人哋理解錯

你都咪撚做人啦自殺啦,聽日去立法會犧牲你自己做英雄啦至少死得有價值。

今時今日仲可以唔撚識英文真係笑撚死。

直接block 撚埋你條假膠就夠。
袁紹其實你守完佢一波大兵之後, 佢既地方就基本上任你搶

如果你怕搶完守唔住既, 就唔好要個地方, 直接搶錢殺人之後走佬

等佢慢慢起返D野, 再打佢老母
有冇人答到
me2
仲要唔知邊個打邊個
好彩呢個可以係對戰時都轉得
你唔cap mon都算
你手機又唔影埋晒個mon
點答你

呢張會唔會好啲
下個回合應該得
個城有建築要修復
好似就唔起得野
唔係就算乜都冇搞都起唔到
教你cap圖, F12 就OK 了

之後可以係STEAM 到RIGHT CLICK 你隻GAME, 去VIEW SCREENSHOTS, 就可以搵返CAP 左既圖.

btw 你係乜都起唔到定係只係起唔到呢個?
好少用電腦上連登所以影一影就算

剩係起唔到呢個
係咪因爲個城已經有同類建築
學左招最後突擊
用黎追逃兵快過小明
但係追武將個陣唔知係咪跑得太快會係咁圍圈但唔打
冇 全部都係農業野
有無巴打試過

《全軍破敵 三國》快速斬殺敵將方法
https://www.steamxo.com/2019/06/10/685796
試過 佢果招技係好似shotgun 咁射 明顯冇平衡過技能
會唔會係要有乜野要求先起到? OR 有限制你起幾多?
我果邊袁紹比人圍到仆街
我玩公孫瓚同佢結左盟
佢成日叫我出兵幫佢都唔肯幫
而家平成左西蜀同東海
等解決晒蔡帽同劉果d就可以正式同孫吳開波
新save玩張燕呢度係啱啱開波果個城
剩係得呢度有得起獨有建築
其他城都冇

之前比人攻過一次 比佢拆咗
我佔返果時就起唔返了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞