[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
好撚柒呀
衰同高層講 想專注做演員
雪藏幾年,咩聲氣都冇晒啦... 以前同金希澈一樣係 SJ 嘅綜藝擔當
咁搞法,希望晟敏以solo歌手出道啦,好似之前henry咁
最好啦
海外飯唔駛再用愛發電
或者同強仁組番個子團都唔錯,唔好浪費佢地既才能
成敏同強仁係 唱歌跳舞rap綜藝都唔係特別突出
呢個係退坑回踩?
太長唔cap 會唔會咁on9啊喺微博講壞話仲唔較好友圈
簽名嗰啲計唔計做fan service?
唔係小娟寫到啲好歌
你憑咩出到名
話自己係金厲旭fans已經吸左唔少粉絲同關注
晟敏可是好全能的喔
唔好意思講句佢地有乜才能係特別突出?
全部都不能
每個人都想自己出名、獲得最大利益
明白嘅
但唔該唔好咁核突
+2同山頂都冇你咁核突
小號流流地但係而家d idol可以係簽售會簽d咁嘅野嘅咩?
@漂亮虎咚咚:
【naver】文熙俊和妻子昭燏,女兒jamjam將出演KBS2育兒節目<超人歸來>,輿論慘淡。2016年,文熙俊在演唱會上說自己不結婚,2017年結婚了。婚禮在即,文熙俊說沒有未婚先孕,然後結婚三個月昭燏就生了女兒。這不僅是婚前懷孕,昭燏很有可能在Crayon Pop活動當時就已經懷孕了。2018年2月H.O.T重組演唱會前,文熙俊對網民關心其家人和妻子表示不快,說「請保護我們的私生活。」但現在又推翻了以前的立場,決定出演育兒綜藝節目。這讓人想起了他反復改口,結婚生子的過去。無法避免輿論的批評。
晟敏跳唱都好掂架喎
強仁就歌喉好好
新飯?
咁又未證實到係佢嚟等到證據確鑿先再釘佢啦
如果小娟唔係有材華識寫歌嘅話,我相信gidle同clc嘅情況一樣,要等幾年遇到好歌先開始上到位。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞