[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
@韓流

【INFO】 YG官方立場:"WINNER李昇勳並不是次長,只是外號...隱瞞嫌疑毫無事實根據」
以下是YG官方立場全文:
大家好,這裡是是YG 。
李昇勳是YG企劃室次長的報導並不是事實,只是單純的偶發事件。這只是對平時提出很多想法的李昇勳賦予的"外號"。名片也是某視頻內容中使用的一次性物品。
另外,有關李昇勳介入A某的不光彩疑惑的爭議也不是事實,將在警方調查中查明。懇請克制推測性報導。

相遇了
https://www.youtube.com/watch?v=wl1Z_2flJiA
有冇人睇左somi個debut stage
唔知係隻舞編排問題定點 覺得成個stage唔係好吸引
剩係覺得對手係咁郁 冇D好catchy既動作
同埋佢showcase咪話未練好既
真係會睇得出somi D動作有D位跳得唔好睇
利申 個人觀感 以前sixteen開始有留意佢
其實唔係好明 點解未練好 就可以上台
編舞唔吸引 加好似跳得一般 冇咩力度咁
原來已經出左歌
成個 stage concept 9唔搭8, YG擺明hea 9佢, part舞冇亮點,自己把雞仔聲又carry唔起首歌。比起之前個anda 真係爭九皮。
JYP狗D精臭味重臭過LIVERPOOL
@漂亮虎咚咚

【naver】YG方面表示:李昇勳所謂「次長」的叫法只是外號,捲入A某的相關爭議也不是事實。懇請記者朋友們能夠寬宏大量,克制推測性的報導。

佢hea左咁耐
身材差左
成個人自信少左
表現仲差過以前
睇返請夏debut stage
個個感覺真係爭好遠
請夏係有個駕馭緊個舞台嘅感覺
https://www.youtube.com/watch?v=N1Rqh95oipQ&t=139s
無啦啦搬埋請夏出黎
請夏最意氣風發既時候出道跳得又唱得,SOMI就本身都冇咩特別勁仲要隔幾年咩人氣都流失哂 本身都小小驚 再YG整多鑊 即刻變淆底獸
牙秀都係咁靚女
其實我覺得有叡恩同elkie已經夠 其他係多餘
點解咁多負評
幾鍾意佢地
首歌好似自戀女權肥閪meghan trainor d歌
作得咁鬼難聽好心就收返埋啦
我寧願聽solo都唔聽佢首生日歌
發現咗啲好奇怪嘅嘢
近排yg出咗咩事大家都知
之後我上網見到好多唔同地方嘅人嘅反應
亞洲地區例如台灣香港韓國都係好似好想yg死 , 或者覺得好開心
但係歐美地區嘅人, 一直都係幫緊yg講好說話
楊菊花收皮嘅時候仲話多謝楊菊花乜乜物物
點解?????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞