[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
講真係理性既見到強仁啲負面新聞一早脫飯回踩左
一而再再而三咁帶麻煩俾sj
唔止酒駕,早兩年仲有單酒店打女人
就算和解左,路人見到你又上新聞只會又鬧過
一飲酒就搞事,根本無反省過
仲要兩次
係咪要撞死人先識驚
路人只會記得係SJ又有成員搞事 路人點會同你記成員名
冇,fd send俾我的
吸負皮咁小事,仲有咩SJ post呀??
唔引得戰又咁小氣,番香討啦ching
黑粉最高境界 - 扮死忠「盲撐」
唔好理條on9 仔
佢係sj post單機左好耐
假膠扮飯唔知jm9
依個星期聽過最好笑既笑話
大家block柒佢啦
今次支持你
私底下好朋友一回事,出到嚟就係做一個role model比人睇,無偶像道德甚至無道德就唔該死開一邊唔好阻住團體轉
開始懷疑你係黑粉,一係弱智
Why not both
仲敢問唯13係咪應該要去死
韓生出到聲話唔中意sj個段時光,仲痴心妄想佢返sj真係唔該去死
無知一問 起範究竟衰邊樣
好似係得罪sm (?)
好耐冇㩒入黎公海po睇,一睇就係自己本命團
而家嘅情況根本就係醫生(韓飯)同個病人(sj)講要切左隻壞死左嘅手,如果唔係嘅話會毒素攻心,但係個病人唔想冇左隻手。而隔離果個見習醫生(海外飯)話個病人只係皮外傷
我都唔忍心金鐘雲比人鬧,但係比fans鬧都好過強行11人cb之後比全韓網民屌到上天

留名
強仁同晟敏就好似腫瘤一樣
拖得耐唔理佢
終有一日會爆
真係長痛不如短痛,切左佢好過變cancer
據悉#Super Junior#廠牌今日發表通稿,宣佈大隊將正式攜9輯回歸,此次大隊將由9人參與活動。通稿全文如下:
大家好,這裡是SJ廠牌。
在此告知大家有關今年下半年SJ大隊活動的相關事宜。
在與成員們商議後,我們決定將由#利特#、#希澈#、#藝聲#、#神童#、#始源#、#銀赫#、#東海#、#厲旭#、#圭賢#九人參與此次SJ正規9輯。
不參加大隊活動的#強仁#和#晟敏#將在日後另行以個人活動的形式和大家見面。
目前我們還在協商SJ具體的回歸時間,畢竟此次的正規專輯是所有成員完成國防義務後時隔多年的第一次,也請大家多多期待和支持。
謝謝大家。

最後都係拖字訣唔踢
明明下面一堆人都叫果兩件野走
我知咁講實俾人鬧
但不如一人讓一步啦
咪由嗰兩條友以個人活動形式同大家見面囉
誒,又留番兩個計時炸彈係道…唯有希望佢地醒醒定定,打棒球嘅打棒球,做youtuber玩抖音嘅靜靜地做佢嘅kol,同埋真係唔好再諗住試水温
你地錯一次要我原諒你我ok,但係一個一錯再錯 仲要前排比人爆同jjy有群,另一個揾埋細佬老婆瘋狂打我面,叫我點原諒你呀?
其實我覺得如果強敏以後安安靜靜,咁樣係最好嘅方法,問題係要保證佢地唔再出事…
其實最大問題係佢個人活動都會帶住sj 成員個名
新聞一出啲人又係屌哂成個sj
@ 韓國me2day

【xportsnews】[Mnet製作人陣容公開!!] 今天上午,Mnet表示,新一季的節目將拋棄先前製作團隊的體制,重新引入兩個Crue體制.分成兩隊的Rapper們將在Rap Battle中正面對決,預計將帶來更加強烈和緊張的生存戰.確定出演的製作人為swings-MadClown-kidmilli-BOYCOLD-#VerbalJint#-Giriboy-Bewhy-millic節目將於今年夏季播出.期待~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞