[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
@韓國me2day

【體育chosun獨家】[具惠善與安宰賢所屬社HB簽訂專屬合約!]3日,據體育chosun獨家報導,具惠善最近與HB簽訂了專屬合約.據悉,她與原所屬社專屬合約於5月末到期,便物色了能積極支持自己演技及藝術活動的新所屬社,經過長時間的討論,她決定與HB簽約.另外,HB是她丈夫安宰賢的所屬社,擁有演員管理能力和作品製作能力,因此她敞開心扉簽訂了專屬合約.HB也計畫充分展示具惠善在導演,畫家等多方面活動的才能.
JM 3個
[情報] Super Junior完整體活動官方立場

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1559530888.A.8C1.html

台飯評論都係撐韓飯
其實係咪9個人搵錢養佢2個
分分鐘有得分錢
參考有成員話去左服役都有錢收
退左都會係 前SJ XX
有個前字好過咩都冇
佢地不嬲都話有出現先有錢收
係唔知點解小旭當兵其間lotte代言有收錢
@已經是個廢柴了的離傾

P1蜜月拉贊助打SJ名號
P2-3金小姐帶SJ成員妻子做的化妝品有毒被櫻花權威鎚
P4-5取關成員(李晟敏5.13取關的大雲,大雲5.16移除關注,不要再洗商量取關or大雲先了!)
P6公開請柬新聞圖
P7金小姐微博號被扒分析貼,金小姐號圖內有,現在在不在不清楚但是之後豆瓣天涯有全搬運圖
P8最早錘李晟敏的PO發的回覆貼

現在連坐開始了

@a30364: 李先生如果真的想回來他不會不知道之前粉絲不爽的點在哪 前幾天還帶著老婆手牽手去SM大樓,根本沒把粉絲當一回事啊,也不是不能結婚,其他已經結婚的藝人都保持低調儘量避嫌,只有他恨不得天下不知

主要係一日唔退佢老婆都會拎SJ個名出黎做自己生意
另一個角度睇,雖然sj成日笑自己係櫥窗組合,但圍內感情係真係好

不過兄弟情呢啲都係私底下維繫下算啦
韓飯唔收貨
連坐已經開始
SM係咪都要回應下呢
而家sm對sj既管理去到咩程度?
其實條女係咪落左晟敏降頭
以sj團體名接嘅廣告就係全部人有份,其他就係有份做先有份分(好似係
而家sj lable唔做野sm都管唔到咁多
真係睇一次嬲一次,講真強敏2個我嬲李晟敏多d。強仁由我入坑果一下開始已經知佢係咩人,但係李晟敏以前咁靜,識左金XX之後好似成個人變左咁 又可能唔係變左,只係露出佢本性…
應該係問 粉絲對sj既管理去到咩程度?
【每日經濟獨家】[在申世景-尹普美宿舍安裝偷拍攝像員工,被判兩年有期徒刑]今日據警方消息,之前涉嫌在拍攝節目中的申世景 尹普美宿舍內安裝隱藏攝像頭的員工金某(30),被判處2年有期徒刑,並令其公開個人情報,同時發佈限制就業命令. ​​​
唔知係咪我中文差
上面李成敏d翻譯中文睇到得好辛苦
中國式中文我地睇唔明好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞