[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
究竟佢做左啲乜嘢令你地咁憎佢
可能佢地覺地ELKIE唔紅掛講真佢冇乜嘢 起碼冇好似愛國好男兒咁
香港人係鐘意踩自己人
諗起當年雨革
一個韓瑞希可以玩殘yg
我偶像
其實佢都已經算有樣有實力 算係咁啦
咁都要話佢
佢已經好唔好彩
諗住入到大公司都起碼會紅下
點知個團推極都唔紅
隊長無魅力
明明live最搶最演繹到個concept係佢
Somi個mv disabled likes/dislikes
我無事
昇勳喺Winner被雪嗰段時間係次長嚟。屌那星,楊菊花要啲藝人幫你做埋啲咁嘅嘢
【INFO】朴有天初公判承認所有嫌疑 被判處一年6個月有期徒刑
檢方對朴有天判處有期徒刑1年零6個月,並處140萬韓元的罰款。如果被判緩期執行,將會採取保護觀察及治療等措施。​​

Prison 101第一個出道嘅藝人終於出爐,估唔到咁遲發力都可以咁快
知佢同子瑜熟
但子瑜從來都冇po過同佢d合照個d
相反 另外一個以前同而家都經常po佢同子瑜d野
方死人唔知佢同子瑜熟
講左d咩 自己諗啦
利申:中意elkie 有買碟
佢坐唔到C位
其實佢落咗妝 我自己覺得係同未出道啲相一樣 係睇得出化妝幫咗佢 你可以覺得佢有整過容 但唔好講到佢一定係咁囉
C位係咪用刑期長短/刑罰輕重去分?
公道講句 子瑜根本都好少po同其他人合照嘅相 連同成員影嘅都少放 更何況係elkie 團ig全部自拍同佢隻狗

友誼呢樣嘢外人邊可以批評咁多
唔好傻 做得idol一定有整容 微整打針都係整容
老楊依家實呻笨
早知當日保埋韓瑞希
依家就唔會俾佢玩到咁
https://youtu.be/cVr6xng3aJY
唔好睇小化妝威力 同埋人個樣真係大咗會唔同 五官係有一定既變化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞