[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
出隻
有冇巴打知當時JYP有冇反對過Somi參加101
Jyp 係反對 但Somi 自己想去
9up 以JYP個人咁完美主義 應該係覺得Somi一直都未準備好 只不過佢去咗101出到道 但返到去JYP佢睇時就仍然覺得佢唔掂咪唔俾佢出道 到覺得佢準備好 Somi自己又唔甘心咪出走自己Solo

我自己就覺得JYP應該食住IOI條水俾佢Solo試一首歌 佢唔掂都叫俾佢試過 可以話到佢聽你係Carry唔到Solo 而唔係一路擺喺度又俾佢得閒出下聲 變咗佢又尚有啲知名度 公司發言蝕咗卓

當然啦 Somi點解唔肯留多幾個月等一齊ITZY出道我真係諗唔到點解釋
Somi著番自己衫差好遠
打歌服Cody 係咪玩野
咩叫"拖飛機"
係咪啫係紅得一個之後要靠嗰一個帶住 但隊嘢又帶極都帶唔起
係囉,除咗矮啲,老啲,霉啲之外,有咩問題?
你講嘅問題已經係問題
入唔到exo 好心就反省吓自己有咩不足
仲要走去cube?
做咗練習生咁多年 唱跳冇話特別突出
又冇樣又矮
咁點解仲要做idol呢? 憑乜嘢?

仲要有段片係消費緊sm
影住珍虎 但背後播緊exo同rv嘅mv
然後珍虎就話
“雖然朋友們都出哂道 我都繼續堅持夢想”
為乜要消費sm?
你出唔到道但人地出到 即係你問題啦
但pentagon 明顯配置靚好多
幾可惜下
屌漏咗
仲有件梁洪碩
喺yg出唔到道就走去cube
喂 出唔到道即係你冇料啊
冇料就咪學人發明星夢啦
@韓流

【TOPIC】YG所屬其他藝人也享受著「毒品派對」
韓瑞熙代理律師方正賢在節目中表示,「根據韓瑞熙的陳述,提到了更多藝人的名字。」
當主持人問及「是除了被揭發的人和被處罰的人以外還有更多人的意思嗎?」,方正賢回答說「是的。」 ​​​​
@鳳凰天使TSKS

實力派唱將#Ailee#時隔兩年將攜正規專輯回歸!據悉Ailee將於7月2日攜專輯《蝴蝶(butterFLY)》正式回歸,經紀公司方面透露此次的專輯製作精良,還請大家多多期待和關注。目前Ailee官方社交賬號也曬出了文字預告以及具體的回歸行程安排,預計Ailee將於19日開始放出首波預告照,隨後將依次公開歌單、MV預告等內容。Ailee自出道以來帶來了不少膾炙人口的歌曲,還曾多次帶來經典電視劇的人氣插曲,此次新專將帶來怎樣的音樂也令人期待
CLC 正囉唔該
IOI 完左之後 somi 都有keep住上節目㗎喎
佢上親啲節目都有得出歌
又有俾佢featuring
簡單啲嚟講就係佢想solo JYPE覺得唔好之嘛
基本上JYPE除左女團之外全部都帶唔起
Solo除左白娥娟之外 其他成績都麻麻
Sunmi都喺出左JYPE之後先爆到
祈求唔好見到我心目中係乖乖女乖乖仔嘅人
唔知點解覺得會有mino
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞