[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
金思垠好想紅 ELF大家都知
晟敏好錫金思垠 ELF大家都知
晟敏回歸金思垠一定會跟住回歸
到時金思垠又同ELF罵戰
然後晟敏同晟敏細佬又幫住金思垠
變左晟敏同ELF罵戰
SJ其他成員又再一次左右做人難
不過你真係想依個情況發生既話咪支持晟敏回歸囉
big bang淨係靠班飯都可以搵到食啦
根本退左伍都唔一定要上綜藝添
分分鐘冇電視台敢請佢地上綜藝

但SJ冇左綜藝節目依個飯碗完全唔得囉
我諗sj成員佢地之間好想齊人回歸,咁點算?
不如解散啦屌,咁樣cb落去都唔開心,無乜意思,永遠有條刺咁
咩L野13顆星星,我挑!
韓國組合點可以完全冇韓飯同本土市場支持?
即使某D團韓飯飯圈對比海外fan base唔大
但都絕對唔可以冇左韓飯
有好多應援同輿論支持真係只有韓飯先可以做到
海外飯就算想做都做唔到

海外飯真係唔好以為自己果團喺海外紅過韓國本土
就等於自己既想法係大哂
如果你真係接受唔到既
不如你脫飯先啦
唔好再活喺唯11最不切實際既幻想入面
咁如果因為一少部份韓飯而失去一大堆海外飯?
晟敏老婆腦生草咁 係要斷晟敏財路
如果肯靜少少 正正常常結婚都唔會有咁多ELF反佢
就算ELF 反只要SM 公關做下野
控制下輿論都唔會搞到今日咁
咁唯13 果d點算? 係唔係要去死一死先?
SJ到依家都可以靠9個人吸到新飯
怕咩
KARD咪係咯! 開哂世界Tour但韓國依然食緊屎……
果兩個連SM藝人都唔係
你想點呀
淨係出歌上音樂節目打歌無fans撐場都已經比人笑大個口啦
然後因為無人刷音源,年尾無獎拎
就算有獎,上到台講感言,又係無fans無手燈,其他人個個當廁所位
依家唔係講個團冇咩韓飯咁簡單
係講韓國路人會因為強仁而連坐抵制團體活動同其他成員既solo同綜藝活動
韓飯做得咁決絕就係想阻止依樣野發生
咁唔係全部韓國elf都唯9掛
同埋sj音樂節目打歌都好多海外飯?
仲有sj在韓國音源情況唔係好差架咩? 好似近年都冇上榜咁制,算尻數啦
有咩獎拎? 豬肉獎?
所以SJ label果句未決定幾多人回歸真係仲喺度發緊夢囉
"幾多人回歸"一早就只可以得一個答案
SJ label唔明
韓飯依家咪大大聲聲講個答案畀你聽囉
你可唔可以貼埋男團呀?
#metoo
如果你真係ELF就知SJ個個成員到依家都仲係好想攞獎
即使係攞一個普通音放節目既一位都已經好開心
冇團係唔想攞獎囉
但假若有獎拎但唔齊人,分享唔到個喜悅,咪又係on9
其實可以睇埋中國/台灣點睇
反正搬專最勤力嘅都係中韓台
再遠D嘅啲所謂海外飯都唔知買幾多隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞