[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
堆Dancers仲著得好睇過佢
發育得好
@韓國me2day

【體育京鄉】[韓警察"將利用Burning sun的教訓徹底調查YG",迴避回答調查楊賢碩的可能性]YG爆出旗下藝人吸毒嫌疑,隱瞞事件真相,與警方勾結等嫌疑後,韓警方決定徹查此事.

17日,據媒體報導,韓國警察廳廳長閔鉀龍在當天的記者會上表示"將成立以京畿南部警察廳刑事科長為組長的專門小組,徹底調查提出的關於YG的所有疑惑.在調查Burning sun的過程中,我們吸取了很多教訓,我們將充分考慮到雖然尚未浮出水面但具有可能性的問題,充分發揮過去在毒品事件等類似事件中取得的經驗,直到國民提出的疑惑完全消除為止".

但是閔鉀龍廳長在被問到對YG前代表楊賢碩 進行調查的可能性時,回答說"不能透露具體的調查內容"
你地知唔知強國因為香港單野封左naver幾日?
搞到強國飯叫苦連天
今日先開返度牆
泡菜關心香港既程度同台灣有得揮
出左好多新聞 睇評論個個都叫香港獨立
Cube係咪好快放棄pentagon?
好似就出新男團
點解韓國咁關心香港?
其實好想多D識韓文既文宣組出多D post去同韓國人解釋下香港發生緊既事
早就應該放棄
垃圾珍虎
其實全世界都好關注今次呢件事,係得牆內乜野消息都無,基本上所有相關新聞,無論好壞都會係半日內全部消失哂
真係唔識做人架喎佢
JYP的確仆街重要霸埋個神聖高地浪費人時間
極度懷疑你係藥局香港分部嘅員工
班ONCE直情係JYP高層職員唔洗懷疑
剩係知韓國人好迷戀八十年代香港電影
https://www.youtube.com/watch?v=pgLx2JLeGU4&app=desktop

Red Velvet 레드벨벳 '짐살라빔 (Zimzalabim)' MV Teaser
我都想
俾有你個 pos 咁高呀
其他三位真係無咩變
狗公團同師兄btob形象相反
why rubbish jinho?
總之唔支持Somi嘅全部都係Once同埋JYP職員
本身64前後嗰幾日支那微博係已經所有海外IP都出唔到post同評論
依家係連69 612 616嗰幾日都出唔到post同埋關於呢件事嘅post一律唔准留言
好多贏國人係真係唔知咩事 見到佢哋問點解要封naver同vapp呢啲 有人話香港有事 大把人都get唔到做咩喺度問問問
大家千祈唔好放棄 一定唔可以就咁階段性勝利就算
IOI 完左 出左solo 歌仔digital single 都得啦下話

咁都唔比佢出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞