[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
@ 韓流

【INFO】南太鉉ins上傳親筆道歉信
以下是道歉信全文:
大家好,我是南太鉉。
向因此次事件受到傷害的張才人和其他女性致以真心的道歉。
另外,對喜愛和支持著我的粉絲們也造成了巨大的失望和傷害,我也想低頭深深的道歉。
對因我的過錯而造成的傷害,我會負起應有的責任。
再次道歉。
南太鉉敬上。

道歉道歉,成日道歉
睇見佢地真係好抑壓,好想自殺咁……
自從佢咁反骨離開JYP
仲要走去YG
就好想睇佢收皮
利特IG取消追蹤所有成員,會唔會係……
係咩先
佢d隊友唔做錯 佢就唔會因為撐隊友而比人鬧
係你老母
On9
@Korean搬運機

凌晨一起喝酒被抓到後現在爭議中的男女愛豆
©️theqoo HOT ​​​​

印象中Nancy 唔係好細個? 成左年未?
Btw 仲以為個爭議係拍拖緋聞
係私生定前線反面?
平時呢啲爆料要畀錢買
D兄弟錯左就唔可以改錯?口

支持自己兄弟就要俾d垃圾炒吊?

係我就吊能晒佢地老母la.

而家佢地又唔係衰到要乞米
唔好講到韓飯冇比機會佢地2個改咁好喎
強仁錯左一次咪比左一次機會會改囉,佢係要一錯再錯我都幫佢唔到㗎嘛
晟敏先唔好講佢就黎要結婚果陣處理得點唔好,搞到mamacita打歌要cut,又lee又路,佢結左分之後都管唔住佢老婆把口就好大問題la! 中日飯一次又一次幫佢講說話,最後佢老婆同細佬我地大大力打臉,依個好人我真係做唔到落去
你真係覺得有飯想係idol面前做衰人咩?
其實你睇真d金鐘雲果段字寫住:長年累積的傷痕是會痛的 好明顯佢都知依2個人嘅行為係傷害到fans
退出娛樂圈
師兄所言甚是呀~終於見到理性留言

我諗藝聲同強仁係家人間的感情唔係外人同無理粉絲可以理解! 家人再壞再有錯都係會
希望他改過並給他機會、無知粉絲成日用道德綁架偶像、自己既道德就有如此高尚??
@ 韓流

【TOPIC】 李秀賢 遲遲沒有發表solo專輯的原因
原來是想嘗試自己創作的妹妹,在努力的同時不知不覺推遲了專輯的發布。希望妹妹也能成為一名優秀的音樂

Yg已經寫左劇本叫佢地跟住講
秀賢個樣
唔識形容個樣點
好似好勉強咁
好委屈咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞