[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
其實當年202落選左既人咪組左好多唔同既隊既
依家發展成點?
邊個來
唔識唔緊要,依家可以去了解下聽下佢哋D歌認識下佢哋
隊嘢個友榮似Jimin
Ateez冇人參加過202,只係有部分成員去咗Mixnine
個人覺得友榮正D
say my name個大細眼妝幾正
個人覺得友榮正D
我都係決定收番呢句説話,因為本身Ateez佢哋都好鐘意Bts
友榮無論化唔化妝都咁正
金敏圭(同音)係咪泡菜公廁名黎
單係娛樂圈都有幾個

三個傻仔
SM個女團睇黎定得7788
香港場同大陸場audition 延曬期
sm唔係話19年唔出女團咩
有無人睇過all the kpop?
好似上呢個節目既組合除左vixx全部都唔見曬
GLAM Zinni SKARF Tashahttps://youtu.be/AuUo20tUiFA
唔知會唔會有香港人
https://youtu.be/pNZ__gVKRV4
ChungHa係running man表演左新歌
由跳第一下動作果刻已經贏左
TWICE will be performing in Lotte Duty Free Family Kpop Concert
on 11th August, 6pm KST at KSPO Dome

我最鍾意忙內 好唱得
點解佢人氣咁低
@韓國me2day

【SPOTV NEWS獨家】[H.O.T.確定將於9月舉行演唱會!!]24日,據SPOTV NEWS獨家報導,hot 將於9月21日-22日在首爾高尺巨蛋體育場舉行完整體演唱會. 這是組合自去年10月舉行演唱會後,時隔1年再次舉行單獨演唱會. ​​​​
@韓國me2day

【mydaily】[勝利入伍延期日即將到期,韓兵務廳」目前沒有追加申請.」]勝利 延期入伍的期限為韓國時間24日晚12時.如果到那時為止他不向首爾地方兵務廳提交入伍延期申請,那麼兵務廳就會重新通知他入伍日期.據悉,截至目前,勝利尚未提出追加申請.如果他就這樣入伍,相關事件將由憲兵和民間警察共同進行調查.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞