[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答
留名
@不好閉嘴吧

男愛豆們剩餘的入伍時間 ​​​​

依家韓國連電視劇既劇評都要控制

@漂亮虎咚咚

【naver】<阿斯達年代記>,壓倒性的氣場,讓人顫慄的熱烈演出,傳奇電視劇誕生。 ​​​​

sorry sorry開始中意佢地
好想可以見到齊人
甘願冒住全團滅亡既風險都要睇齊人??
而且唔係冇咩過機會強仁喎
強仁第2次醉駕果刻唔知個心有冇諗住SJ呢?

近期接連有idol出事
韓國依家對idol既品格真係比以前嚴格好多
錯左兩次真係唔知點解要畀機會佢
而家咁既時勢出黎應該會俾人屌到上天
除非佢地打算完全放棄韓國市場
老老實實,照樣合體洗理d粉絲咩,要脫飯就快啦,唔好阻住地球轉,SJ係韓國都收哂皮啦,反而海外仲有人氣撐住
合番體照樣吸新粉
冇可能放棄韓國市場啦
廠牌快d死出黎比答覆人
強仁我可以理解,但晟敏罪不至死?
明白可能成員到依家都同強仁同晟敏關係好好
但關係好同可唔可以齊人回歸係兩回事

其實唔止SM同SJ label咁多年都唔表態
連成員既睇法都好曖昧
大家依十年黎即使有人去左當兵都好努力去填補空缺
唔明點解SM SJ label以至成員甘願冒住全團滅亡既風險
都要畀強仁同晟敏一個不切實際既想像空間可以一齊回歸
佢老婆會一齊回歸
到時唔該你飯埋金思垠
佢地辛辛苦苦撐過10年當兵既空缺
真係唔想因為依單野而團滅
齊人就會係最後一次comeback啦
理智啲啦ching
仲有班海外飯仲未了解到SJ冇左韓國市場係幾咁嚴重既事喎
狂插韓飯 明明韓飯係用心良苦
海外飯唔係以為SJ失去左韓國市場單靠海外飯就可以養得起佢地呀嘛
SM仲唔出手踢走果兩位
韓國路人既負面觀感分分鐘漫延至其他成員既solo活動同綜藝固定
SM為左幫佢兩位試水搞到全體沉船 真係冇關係咩?
淨飯晟敏唔得咩?
建議你搵返當年既新聞就會知強仁同晟敏係點樣重創SJ所有成員, 飯團同SJ既聲譽
但咁以後韓國上親新聞,都會比人狂留言係犯罪天團 你叫其他靠綜藝主持搵食,需要國民度既成員點有job
佢老婆關種嚟
你咁講big bang咪解散得?
除咗got7,我都未見過有團可以係韓國唔紅,海外爆紅
got7雖然韓國係唔紅,但唔係去到負皮囉
佢哋綜藝主持咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞