[KPOP] 2019 K-pop討論區 (20)

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
再前面講緊hea跳
sm都未出聲屌牙lay你地班人就開地圖炮
SM: 我賺到錢就得啦
唔係點叫$M
Several members of PRISTIN who left Pledis Entertainment are reportedly preparing to debut in a new group

The group would be led by Nayoung
The members have reportedly already all signed with a new agency
https://twitter.com/OH_mes2/status/1135833224695824384
【SPOTVNEWS獨家】[PRISTIN部分成員集結,再次出道!!]

今日據歌謠界人員消息,之前宣布解散的 PRISTIN ,將以林娜榮為主,部分成員集結組成新組合再次出道.據悉娜榮等部分成員決定即使離開Pledis也要一起,與新所屬社簽約後將作為新人女團準備第二次出道.同時新團裡不只有幾人,還將加入經歷過練習生生活的新面孔.

復仇者聯盟!
娜榮: On your left
知簽左邊間未
搞返清楚, 係SM需要佢,
唔係EXO需要佢
好心唯九嗰班唔好阻住人地搵錢同用Cpop進軍美國啦
兩首都唔掂
差距大遙遠山頂哥放心飛唔好再掛心EXO

一早應該咁做
成洙咁唔得閒就咪阻佢發達 P社早走早著

一個鐘後已經出榜
其實兩邊都正常發揮
@韓流

【TOPIC】關於愛豆戀愛被爆問題引發超多人共感的文章 ​​​​

其實心態幾扭曲
唔識講 拍拖講到決裂咁真係⋯⋯
根本偶像粉絲關係同戀愛係兩回事
係啲女友/男友fans ff得太多啫

問題係當偶像佢去拍拖嘅時候係咪可以兼顧埋班fans? 定放埋一邊乜都唔理? 另外如果一路以黎班偶像點教班fans去理智啲其實個結果出到黎係好唔同

我想講其實班fans真係好多時將啲野睇得太重
@ 韓國me2day

【Newsen】[CRUSH與現所屬社解約,建立1人企劃社!]今日據報導,CRUSH於當日表示,以今日為起點,離開所屬6年的Amoeba Culture,並將建立1人企劃社,重新出發. ​​​​
@Korean搬運機

【M2×Genie Music 新概念頒獎典禮『MGMA'確定舉辦】

2019 MGMA 將於8月1日在首爾奧林匹克公園體操競技場舉行,屆時將通過Genie音樂主頁、手機應用程序、以及音樂專門頻道Mnet和數字頻道M2等進行現場直播。 ​​​​
同一個團 希澈同晟敏個處理方式已經好大對比
正常地拍拖結婚
相信大部分fans都會支持

晟敏俾人反
係因為佢完全唔識尊重fans
仲有個豬隊友老婆助攻
https://www.youtube.com/watch?v=Oo-LPNYc5qo
BoA 보아 'Feedback (Feat. 넉살)' MV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞