POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
champion 廢到嘔
我係唔會follow番條19既
我都想follow樓g咩id
我有跟蹤mathil 自己去搵下
樓豬咁大隻,lifting想同你交流下心得
搵到了
https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=T9N9OHOFBRI

分開3件睇幾正 合埋一齊就好柒 唔知係咪佢ARMOR問題
下星期一拎左AL
想問新league有冇建議用咩做starter build?
係唔係starter build玩到咁上下,有些少資金/裝先去ninja度抄build?
例牌個幾招spell 完全唔食裝備都刷到紅map
Spell
Storm brand, ice nova, frostbolt, EK
Attack
molten strike, tectonic slam

https://youtu.be/T9N9OHOFBRI
又aura又翼準備肝40/40
型呀!!!!!
有端午節緊係4點爆肝
個aura暗色幾好
光果啲同個map overlay重疊睇得好辛苦
例牌禮拜6番工
你型棍d
樓g個手瓜
對上抽箱果個萬花筒 再開埋地圖真係眼都盲
想問poe ninja係唔係睇邊個技能熱門?抄build既話建議去邊度抄
抄build咪睇ninja最top嗰堆用咩裝
睇budget執藥
再根據實際情況改
玩住最熱門嗰幾招技就一定冇死錯人
btw第一日ninja 未update得咁快
除非你第二三日先玩如果唔係冇得睇
好似係
除左上面講個啲,chaos dot同cold dot都係無腦打到上紅map,cold dot通常都係cold snap+vortex,,chaos dot就多樣化啲,ed+contagion/soul rend +bane/純soul rend/純bane/bane+blight cwc soul rend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞