POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

課金最主要都係買倉庫頁
其餘可以用來買skin(人物外觀/技能/傳送門) 買寵
不過完全唔影響遊玩內容
窮人可以雙開account拎倉庫頁頂住用(我以前就係
但係倉庫頁係好影響你係遊戲入邊嘅財富
我都係因為唔慣賣唔到裝又爆倉但又唔想重新課金買頁而最後冇轉到國際服
我係因為早期台服被人連續兩季偷裝(做埋2次認證)
先決心跳過來國際
我以前開新人物黎放裝
我玩緊Essence Drain
全身1-2ex(國際服)左右既廢裝 範圍衣5l 打t17 好簡單 跑幾秒放一次幾 0死無壓力
T18未試
跑圖又快 用盾衝加跑速水 見到怪放一下瘟疫加ED就可以走
藍怪/金怪放一下詛咒/絕望水
打BOSS 死亡凋零+詛咒 放一下ED企係到開BLIGHT
食水狀態2萬5閃(60%)+移形換形(30%)+鞋(12%)
用菁華蠕蟲放惡意 0魔力保留 點心靈昇華
有效生命=5000血+1200ES+1600魔
加埋trickster清怪有回血回魔回ES 又高閃又有小小ES
平時睇住劇刷圖都好少會死
T15以下既王10秒內解決
t13以上既圖我都1-2分鐘一張
有冇巴打係玩ps4版
應該冇乜人玩console版
Ventor's Gamble好似好正
放兩粒應該唔錯
今季應該係都算最好玩既一季
軍團模式比較無腦 , 純刷圖就會爽
獎勵又豐富 , 好玩過上一季勁多
有冇巴打可以踢我入會
以前唔熟隻GAME ROLL過一隻全正都用左唔少DIVINE都ROLL唔到 之後睇番先知DIVINE都好值錢 諗起都覺得自己ON9
今季個機制簡單 刷野爽好多
唔洗好似上季不停轉場 洗裝合裝 效率又唔高
想問下你地會唔會不停刷低地圖?
因為我岩岩t1開始打 有十幾張 每次都好想將佢地打哂
但好似變相進度好慢 到而加仲打緊t2
我又會不停汁黃裝一套換C
其實係咪有高圖就打高圖 唔好再刷?

另外我玩ED + Bane ,而加打T2都成日死
係咪應該轉Contagion 去配合ED ?
半個月前入左坑
玩到好迷, 點passive已經好panic
好啦, 玩到而家叫做有少少眉目
玩下個拍賣場, 屌d人, 我照offer佢想要個價佢都係唔放等流拍
由5x玩到而家7x都未成功買過一樣野
有名你叫 用Divine去roll真係賭錢咁賭
有高圖打高圖 d值錢野係高圖先高機會跌
但係你打t2都成日似係防禦面做得唔夠
玩血量定es?
sor, 交易場
我玩ps4國際ser
想問下係咪一般都要自己pm人地問價
我見10樣有8樣都唔帶價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞