POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔洗 加油巴打

咁呢個呢?
無佐護體但有+2珠寶
寶石+2效於少過其他好多
都係洗返%物傷+點傷最好
巴打洗左幾多改造
其實有啲人洗好左兩條詞既金裝拎出黎賣
你買返黎自己上詞好過洗
500 左右
其實都無乜方向
但係個20lv護體真係見到未見過
我覺得係你把劍問題
增加 n% 物理傷害, 此物品插槽中寶石受到等級 n 的護體輔助,
Tier 1 : iLv80 : 增加 (127 to 134)% 物理傷害, 此物品插槽中寶石受到等級 20 的護體輔助, (尊師的)
Tier 2 : iLv75 : 增加 (116 to 126)% 物理傷害, 此物品插槽中寶石受到等級 18 的護體輔助, (尊師的)
Tier 3 : iLv68 : 增加 (101 to 115)% 物理傷害, 此物品插槽中寶石受到等級 16 的護體輔助, (尊師的)
ilv80以上先有20LV 你把野太低...浪費曬
其實最理想就係護體+物理點傷
如果只係洗到護體 都可以上工藝既
因為要兩個出現曬 仲要T1點傷真係好難
唔係把野夠80lv就有咖啦咩

洗到咁係咪可以上富豪上複合
用佐差唔多800幾改造
可以
但你富豪完會多左條詞 你要用無效洗走佢
t5電傷
仆街要賭1/3
好攰 刷緊個培育 要打2萬9隻怪 而家先打左萬8隻
不過打完有一件6L甲
如果係靚傳奇就FATFAT
係咁架啦 睇運氣架咋
上完複數仲要上6L
你地平時刷圖點知邊d裝有用要汁?
之前出佐件6連血誓 賣佐2ex覺得自己賺佐
我今日打怪出左4EX
點左把自制弓6連 我今日都好賺
開服早期會執曬啲金裝 整一套賣比商店換C
盡量換EX/買有價值既裝 等到物價開始穩定就換返C/賣返出去
而家懶得執 玩得耐就算未鑑都知邊啲傳奇有用
玩具執黎曬位
只係執啲賣到幾十C既傳奇同85,86+既尊師/星空基底賣
早幾日出左把86雙手劍星空都賣到2.4E
星空要靚屬先得?
我次次玩都係執一套換C
執一個月都買唔起核星
執一套換C係早期做法 而家衝高LV圖 會易D出好野
星空唔洗靚屬 白裝都賣到2EX幾 不過得某幾件先值錢
86星空最少都要打尊師四守衛先有
咁點解D人可以成日有高LV圖
我打到T10 成日無晒圖要打返T7,8
你有冇儲圖 儲下一階有7-10張先打
我今季打到t16都未斷過圖
咩叫儲圖?
我係好好好新手個隻
例如你t8 儲t9有7-10張先打t9
咁樣冇咁易斷
同埋盡量解輿圖(G制) 可以睇下邊啲地圖冇 你打返相連既地圖就會出
第一次打綠門就出左女王斧
蟲介啲人白洞無vaal到都有 想問今個版本點樣可以整到咁唔想食炒價 諗住開隻ts出黎刷野

利申:上次玩個版本係3.4 burial chamber呢家搞成咁都唔知點刷doctor 煩左好多 如果未打elder上得兩個sixtants
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞