POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
琴晚腥左 到宜家都未收到
同埋我英文廢 唔係好識點打
外國班streamer 6千幾血+千幾es打上去都照秒d紅牆仲要特別痛
btw 想問下d紅牆係咩傷害類型黎 真係好撚on9
我都升緊隻蜘蛛
試下玩lacerate先
依家先玩既話直接問人拎圖打算啦
玩完cyclone coc ice nova,緊係要玩純cyclone啦清
Cyclone今版太op 玩完之後其他build猶如垃圾 可以直接棄league

不過俾我玩就一定係raider 女王斧+qotf
極速mapping
Pulverise依粒gem真係弱智
有冇咩打map 技巧 好難 跌下一個tier map 定你地keep住買?
我想問下MAP 掉落既問題.....

如果我而家打緊到T6既圖, 但係T4仲有1張圖從來都未打到過..
咁我一直farm 上去的話, 會唔會有機會打得返果張t4圖? 定係一定打相連既t3/t5 圖先有機會掉果張t4圖?
繼續farm就ok,之後zana有機會直接賣,或者去trade 159同人換
新手想問下點解啲人用vaal左既技可以keep住有靈魂無限用咁既?
睇咩技
有啲技可以儲多過一次USE
打王用一次然後出番去打小怪 望落就好似無限咁
試左LACERATE同REAVE 都唔理想
gladiator?
International server 可以用 poemap.live 同人交換
做zana quest 佢會每tier送你一個map
Zana daily 又有map 送
今個league 唔難sustAin
而家開圖開緊T11,除左Quality+20同alc,洗唔洗corrupt同係map device洗唔洗用C開某啲bonus?

咁樣應該點打過去T18
我連到條線去T13之後
想線去T16但成日打完好快比星空搶返
今季買佐premium stack
發覺原來賺錢無咁難
舊時覺得無價既裝標個10c都有人會買
premium stash
我用vaal cyc轉兩下就要放個圖騰岀黎吸soul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞