POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實dual wielding洗唔洗雙foil先食到14range
定係main hand foil已經得
見foil range又大啲,本身又有25%crit multiplier

咁防具同飾物有冇抵用嘅unique?定係揀返高血,高抗嘅rare就得?抗洗唔洗谷上115%,混抗又洗唔洗理?
玩到90lv仲係得4.6k血想執執套裝
頭兩條問題其實係視乎你個build個防禦機制係咩
如果個unique配合到又平 咪抵用
而rare裝 我通常係諗唔到嗰個部位有咩unique好用 就用rare補血補抗 除非你想特別玩某d Elder/Shaper Affix

藥水洗翻條免詛咒

混抗好難理 通常會唔理
有冇巴打可以幫手睇下 打到好攰
雙手好似難啲pure phy
利申玩雙持冇咁熟雙手
如果想轉雙持係咪要轉好多野
今季咁搞法真係得cyclone同ed
冇左前幾季百家爭鳴果種局面
召喚今季冇nerf但今季玩召喚正on9
有無build可以搵返elementalist個快感同花碌碌
Berzerker MS 成地橙汁
MS有delay 又無元素使個全moon爆炸 差咁d
delay係指D波等落地個陣?
無啦啦比人ban左點搞
岩岩玩左兩日
咩原因? 通常好大機會因為浮動IP所以ban
想問下lethal pride呢粒jewel個效果係點?見到唔少cyclone會用,但睇唔明個效果
另外shaper influenced同elder influenced個機制係點
落元素擴散囉 雖然冇之前真係可以成個moon爆咁爽
依家玩緊暴徒cyc,單手斧雙持暴擊
3700血,扣埋10%即係3300血左右
打t7已經經常一下就秒諗緊要唔要死死地氣練過隻slayer cyc玩女王斧算
佢個原因無寫野
剩係比兩個引號我
Send email問 好快回
Legion堆黃怪成日幾個extra damage mod
幾多血都死
3700血轉slayer會有分別咩
Mage Skeleton 都仲清到
諗緊其他build玩

好想玩st呀 但未諗到點build
而家最後變左Lowlife Arakaalis Fang + Mage Skeleton 打得好順+清得到Legion

骨骨好似炮台咁好少轉方向,d蜘蛛仔完左可以去佢地背後自己desecrate蟲蟲水召番 (用其他minion唔夠佢地搶殺)

最正係夠鐘消失既骨骨
射左出去既火球殺到野係計你本人殺

不過d好難aura執Malevolence Pride Hatred Precision 對d蜘蛛仔黎講最勁但d骨食唔到

Wrath Anger果d全部食既反而覺得好低攻 d骨骨反正都係清pack用 暫時用緊上面堆aura
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞