POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
點判斷個基底值唔值錢?用macro?
用macro查到值錢就自己再上poe.trade睇市價
1.唔好用pulverise 連impale
可唔可以解釋下點解
驚攻速太慢打細怪疊唔起?
我覺得其實冇咩問題 dps高就得
可能因為減攻速掛
比我揀我會impale換走infused channelling
成身裝就唔洗搵int
用impale既話建議條tree點埋幾點impale chance同effect
100%impale勁好多

dual wielding既話我覺得可以用化石點件衫
用more life同more attack
點到高血 + 血% + 1lv maim + total mana cost就非常之好
Impale要pure physical build用先好
我用緊starforge
同埋要點埋impale node
15c一粒呀貴到痴線
嫌化石貴落mine自己炸下牆執咪得
google有咩區域有咩化石執既表
兩三幅牆先有一次石
仲要唔一定出
挖化石有冇話挖邊個depth比較好?
我想執化石多數就100層左右
因為用少d油
Cyclone 同ed都有新皮
想玩既好今季玩埋佢
用緊cyclone新mtx
仲癲過上季winter orb
Pulverise粒石唔係-攻速 加area or effect and melee dmg咩 點解兩粒唔可以一齊用得 唔係太明
1lv maim點解唔用主手20lv fortify 多一個位上攻擊support 石?
dual wielding得返件甲可以6L
Cyclone two-hand axe version 我玩到勁廢 明明已經用左幾粒ex pob啲dmg連300k都上唔到 睇下遲啲可唔可以upload個pob上黎請教下你地
希望可以solo 隻final boss就得
點整到個碼短D
超過字數
Pasting bin 比網頁
今季 93lv+
48% cyclone
15% ed

你未計vaal cyclone
59%人玩緊
幾粒ex想玩最熱門技
新手有幾粒ex算係咁 我又無rml又含辛茹苦咁打返番 係咪應該轉build
玩緊ICE SHOT,配ELDER 箭袋
優質清流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞