POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Mom後面個三點無左都幾係野
推到Reddit個元素使po變angry thread
elementalist 2017年開始到依家都係TOP3 CLASS
認真
應該incursion先彈番起
之前都係垃圾黎
詳情可查閱之前既league statistics
2017年FB TOTEM時代喎
拿 元素使平均係的確最popular 得少數時間係沉底
但你想meta shift都唔洗成個class既signature delete左佢掛
inq屌打
仲有self cast 未buff之前完全無理由玩ele
刷圖 elementalist快好多
同埋個陣仲有double dip, 可以玩selfcast ignite
無左prolif既ele真係同del左隻職冇分別
再下個LEAGUE就會REWORK GGG慣性手段
我知 但未係好似你所講既2017到而家都係一直top3囉
我都有玩ele既, 不過都ignite先玩佢
至少個陣inq nec raider zerker呢d風頭都唔會被ele搶走先
之前rework多左 golem
改番細個radius 咪算
成個冇左真係痴線
痴線嫁
skip左幾季冇玩
今季有冇咩毒瘤build
default attack
好想快D睇下個Passive Tree
反正你都係屠架啦,等奶你差能
今次又唔知要掉幾多錢買差能
我會話你次次all in解完36即刻收皮比較決絕玩多陣得唔得呀清
今季應該會玩耐D既 棄左WF又無新GAME要玩
特登請假諗住 rush HH 佢就改機率

諗真D 今季刷下紅門綠門應該幾好搵
今個league刷elder仲好搵,前期刷到個鎚仔都咪話唔爽,收期farm uber elder eternity shroud無nerf淨係nerf drop rate一趺=中大獎
今次又唔知要掉幾多錢買差能
我會話你次次all in解完36即刻收皮比較決絕玩多陣得唔得呀清
今季應該會玩耐D既 棄左WF又無新GAME要玩
特登請假諗住 rush HH 佢就改機率

諗真D 今季刷下紅門綠門應該幾好搵
今個league刷elder仲好搵,前期刷到個鎚仔都咪話唔爽,期farm uber elder eternity shroud無nerf淨係nerf drop rate一趺=中大獎

Nebuloch kaom's way build重返榮耀
又屠
不過刷elder麻撚煩,不了所以都係等運到,唔屠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞