POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
cyclone 6成人玩緊
50c一把應該係射落海
單手劍唔識 我玩雙手劍
Stygian vise
搵高血高抗
有錢可以要埋加傷
diu 咁雙重打係咪唔岩用
而家所有melee都有食到melee range
:-)
獵首係咁升, 係咁升
我諗都係今季有堆軍團怪,
而且加上 開5人軍團章MAP
入面成堆金怪,
刷一ROUND 有獵首既話
會爽到PK
開個us acc
暴徒 旋風斬點連?
5L同6L
用殘虐好定盛怒?
想問下手套你會點連 多重圖騰 法術圖騰 仲有連咩好
用緊cyclone - fortify - brutality - impale- melee physical damage - infused channeling
其實infused channeling有咩好?
加埋都係40% more? 仲要好難夠int
我未6L,最後兩個位我係melee physical同pulverise
終於夠錢買starforge
宜家片豆腐咁片
rage支持者
加速暖機
Int我冇咩問題
唔駛點30int passive都夠
用獸腹定範圍衣好?
用緊bronn’s lithe
我就cyclone-rage-fortify-melee dmg-pulverise-infused
infused同fortify一樣可攻可守
pulverise屈機GEM
得粒rage可以換 我鍾意玩berserk變大龍捲風好撚爽所以揀rage
好用咩?
brass dome
我覺得cyclone用bronns lithe 好勁 , +2 gem level有多1 melee range
前題要夠防
只要平時唔會死 呢件就好好用
配埋devoto跑狗
你點可以唔死? 我成日轉轉下就死左btw 我用範圍衣
精準破壞同效能
暫時無限刷t16 shaper mastermind都冇事
我93 5854血 slayer cyclone
抗77 76 76 -8
血水要instant recovery when on low life
pantheon就immune to poison 好有用
你po pob幫你睇下
呢把有冇搞頭
上個後綴無法變更 再無效洗左個前綴
再洗返個工藝 無效博3/1刪到範圍
上複數物攻 抵唔抵屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞