POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇團收我41lv
如果你本身圖既數量充足 可以慢慢拉向高T map
相反 如果唔夠圖 而elder圈唔大
我會選擇打走elder 再博佢開係高T map
向唔同方向打 盡量紅圖 因為個任務要紅圖既4守衛
你擴到20張就會有得打4守衛 到17張左右就Check下有冇d黃圖溝左係到
有既就打走佢先 因為拉一次要好耐 所以盡量係紅圖就可以一次搞掂
想問點打走elder?
將elder influ 打晒
btw 入discord大把人幫你
有冇話打shaper要幾多面板傷咁驚入去送死
https://pastebin.com/AKz7WFtp
有無巴打可以幫手評下價 我有睇好多人點雙閃 我就咁睇落好似得endurance charge/infused chan/Immortal call 可以擋傷 其實係咪好唔夠
immortal call要連Increased Duration
5300血太少
impact換endless hunger
1枝血水夠 另一枝出basalt flask
有冇旋風斬 暴徒天賦?
雙手劍
ninja好多個唔知跟邊個好
有冇BRO 會唔夠打 UBER ELDER / 4或5人軍團
我可以免費幫打,
因為我想解挑戰ONLY
https://pastebin.com/62cnHfyf
咁樣呢巴打 我改左用火甲 我唔係好想改細個area of effect 已經好細 6400血但係都係好易死
https://pastebin.com/hHpsv6mj
你可以參考下
不過我雙手劍
跟啲100lv既比較好
通常升到100lv既機體生命都輸出都唔錯
cyclone berserker ninja得一隻100
黑撚到 T18場場都出垃圾
我20幾場t16都冇starforge
就快要跳樓
starforge唔係T17出架咩
打錯 shaper
shaper係T17喎
T16係四聖獸
洗到咁,想問下抵唔抵上複合
唔抵
我幫你用POB模擬左
揀左個物理點傷+物理%傷工藝武既人比較
佢本身280萬DPS 用左你果把之後得返130萬
唔該巴打
唔識用pob測傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞