POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
用緊蟹甲 慳返支水
打完T18 輿圖啲星空同尊師冇曬
用碎片入會係T17定T18
t17
又要再引尊師咁麻煩
不停打T15, ELDER INFLUENCE就會直接出係T15到
就咁睇唔太抵屌 通常用alt洗到t1,2 phy dmg先craft
你不如自己計下整到出黎幾多dps同幾錢
再去poe trade睇下同樣既武器幾錢
睇完咁多位巴打既建議,玩起上黎舒服好多,今日打T16同T17都幾穩陣,係有時打legion一堆黃怪會暴弊
gem 20 20同血夠5千尾就唔會死
再開兩招vaal技爆發
想問下各位用cyclone既係用 IC 定 steelskin 定 molten shell?
有方法拎endurance charge就immortal call
甲長駐到10000以上就molten shell
唔係就steelskin
再要明顯提升要買2個mod watcher’s eye
headhunter
cyclone helmet enchant
貴撚到
有冇相對抵用啲jewel啱mod嘅water eye又係ex起跳
Cyclone串左impale嘅話,洗唔洗點同impale相關嘅passive
再要明顯提升要買2個mod watcher’s eye
headhunter
cyclone helmet enchant
貴撚到
有冇相對抵用啲jewel啱mod嘅watcher eye又係ex起跳
Cyclone串左impale嘅話,洗唔洗點同impale相關嘅passive
點貼POE
我新手 同埋我台版
痴撚線Essence Drain
無端端30級 levelling 一炮解左個Legion全解涷成就

隻召喚我諗打shaper guardian先會開番黎玩
今日好撚好彩
3ex再加張狼袋卡
係唔係一直刷高t圖就賺到錢
其中一粒t5跌
另一粒70lv冰裂痕
所以真係睇運
高T圖好易賺錢
尊師/塑界基底好好賺 今日出左把86雙手劍基底都賣到2.4EX
基本上每日最少賺3EX以上
女王斧放gem
血甲
HH 100ex
Inspiring learning 14 ex

用緊
transcendent flesh
一個mod watcher’s eye
Lethal pride
無限t16
返唔到轉頭
但係ed好無打擊感 好唔爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞