POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
cyclone唔洗勁裝都得嫁
劍都冇買過 自己alt regal master craft 都夠打到lv90
暴擊定必中流?
我覺得係因為我唔太識玩呢隻驚
基本上近戰依家所有都玩爆擊 無人再玩必中
你呢隻連3抗都未滿75%
我家下夠啦
暴擊 用precision上到99%chance to hit
http://pasted.co/124501b4
家下咁樣 有冇咩改善到
https://pastebin.com/8KuNsx2w
求批評 想進步
有冇人玩緊處刑弓箭
同銳眼比有咩特點
高傷d 但成型後刷圖慢d
我玩緊ICE SHOT, ELDER 箭袋,
1.Passive唔好點
path of the warrior
rampart
butchery
savagery
red storm
brinkmanship
2.個頭craft evasion冇用
手可以搵埋attack speed
amulet換crit chance+crit multiplier 因為你冇brutal fervour
hit chance未夠100%
如果有件白色6連既衫
點樣整上去最好?
呢隻都錯得好離譜下
passive tree要大執
建議搵個guide跟
唔係呀 我跟巴哈條友..
從來都話 巴哈只有伏build
一啲好少少嘅都係poe.ninja 抄再改少少就當自創
英文屎
咁可以轉點D乜
大隻仔一出片 巴哈就會有2 3個一模一樣既BUILD出現
我都玩ICE SHOT 升緊隻銳眼
我練呢隻單純用黎刷圖比另一隻打
買左把6LDeath's Opus,ELDER 箭袋琴晚自己出左
仲差件甲同鍊
件甲應該用Hyrri's Ire
但條鍊唔知用咩好 除左The Pandemonius仲有冇其他選擇

我會大約咁點
唔點butchery 點左下impale都得
amulet換crit chance+crit multiplier 因為你冇brutal fervour

可唔可以解釋下點解? 但係我見我長期都full hp 就算點brutal fervour
唔係都會因為blood rage而扣血咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞