POE Legion League 8/6

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
3000甲水指lion's roar?最平都0.8EX,買唔起
換劍果度係唔係揀rare既foil?有冇話要幾多atk spd/pdps/crit multiplier
Granite Flask
保險d仲可以帶多支Basalt Flask
如果你係打第四個uberlab我覺得4k血安全d
要上4K血我應該要執執套裝
啲防具洗唔洗執著要純str,貪佢加最多甲?定係揀多血/多抗就得
打到第9章刷白袍第一次遇到紅牆個隻
死咗都未知咩事 仲要個場跌咗卡要返去執
點解更新完用leap slam會卡住卡住跳唔起
多血多抗啦
護甲其實冇撚用
除非你特化護甲玩熔盾
物理減免真係冇乜用
後期多數都係元素/混沌
e家T10開legion要用vms個盾過萬先覺得安全
red map俾紅牆掂到係咩感覺
話說你地平時fps係咩range
想問隻game容量大概幾多?上官網搵唔到資料
屌好鬼LAG
34GB
有但唔會balance同冇乜人玩
全新手除左入國際服仲有咩要注意
入discord
玩essence drain
求link
the only way to make melee great again
當spell 可以清埋mon出面既怪既時候
attack只可以轉走mon內既怪係好合情合理
幾個 leaque 冇玩, 點解宜家 aoe 要變到咁中
Slayer cyclone可以點配防裝 4k2 血 齊抗 成日死
但傷害好夠 上咗個increase damage taken47%嘅legend 頭 係咪應該換 T9都成日死
614 油油行動 正式啟動

大家一齊入黎發夢,幫手推同share出去

614 油油行動 正式啟動
https://lih.kg/1217162
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞